Terug naar overzicht

DucoTop 50 Largo

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maat die u opgeeft, wordt de totale lengte van het ventilatierooster, inclusief eindkappen. De totale maat is uw gatmaat - 10mm speling. Vul minimaal 200 en maximaal 2500mm in.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Zelfregulerend
Zelfregulerend
Optioneel kan het rooster worden voorzien van een extra zelf regulerend profiel die ervoor zorgt dat de luchttoevoer grotendeel afgesloten wordt bij harde wind. Dit profiel bevindt zich niet direct zichtbaar in de buitenflens van het rooster.
Kleur ventilatierooster
Kleur ventilatierooster
U kunt hier kiezen uit Aluminiumkleur (Anodic), Crème (RAL9001) of Wit (RAL9010). Overige RAL kleuren zijn op aanvraag ook verkrijgbaar, tegen meerprijs. Stuur daarvoor een mail met de gewenste specificaties en kleur naar online@aartbouman.nl of bel of app naar 055- 760 11 11.
Aluminium
Aluminium
Ral 9001
Ral 9001
Ral 9010
Ral 9010
Bedieningskeuze
Kleur eindkap
Kleur eindkap
De ventilatierooster worden voorzien van eindkappen in één van de volgende kleuren: wit of zwart. U kunt hier kiezen welke optie u wenst.

Overzicht

Maat (mm)


Opties


Verkoopprijs

€ 


Kleur

€ 


Afwijkende kleur

€ 

Glasgoot

€ 

Zelfregulerend

€ 

Stangbediening

€ 

Beglazingsrubber

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België

Beschrijving

ducotop 50 Largo (zr)

DucoTop 50 Largo (ZR) is een ventilatierooster dat snel en eenvoudig achter het buitenspouwblad kan worden aangebracht, zodat het van buitenaf ‘onzichtbaar’ is. Ook is discrete plaatsing op het kozijn mogelijk met een vlak aluminium buitenprofiel. Plaatsing is mogelijk op elk type kozijn en voor kozijndieptes van 35 tot 120 mm. De type Largo is toepasbaar van diepte 100 tot 120 mm. Is uw kozijn minder diep, kies dan een ander type: Corto (35-50mm), Medio (50-80mm) of Alto (80-100mm).

De binnenzijde van de DucoTop 50 ‘ZR’ kan grotendeels weggewerkt worden zodat er een minimaal aanzicht is voor de bewoner.

De Zelfregulerende klep (ZR) is optioneel. Deze zwarte kunststofklep zit in de buitenkant van het rooster. De klep sluit het ventilatierooster bij een forse toename van de winddruk, en voorkomt daarmee dat er een te sterke luchtstroom de ruimte binnenkomt en er dus tocht ontstaat. Bij het afnemen van de winddruk zal de klep zichzelf weer automatisch openen. Met als resultaat dat er een min of meer constante luchtstroom is gewaarborgd.

Tip: Als bediening lastig zou kunnen zijn, bestel dan een stang of koordbediening mee.

Buitenprofiel

Wanneer de buitenmuur niet voor uw rooster komt, is er een buitenprofiel verkrijgbaar dat uw ventilatierooster aan de buitenkant mooi afwerkt. 

Plaatsen op kunststof of aluminium kozijn

Wanneer u de DucoTop 50 op een kunststof of aluminium kozijn wilt plaatsen, heeft u een extra profiel nodig. Neemt u hiervoor contact op met onze binnendienst. 

Plaatsen

Heeft u in het plaatsen nog geen ervaring, laat u dan vooraf goed informeren. Dit om te voorkomen dat u een verkeerde keuze maakt en het in de praktijk niet goed uitkomt.  Leest u vooraf de plaatsingsinstructie door ter voorbereiding.

Voordelen Ducotop 50

  • ‘Onzichtbare’ plaatsing
  • Strak gevelbeeld
  • Binnenkant gedeeltelijk wegwerkbaar
  • Uitstekende thermische werking