Terug naar overzicht

Gekleurde Spiegels

Een mooie gekleurde spiegel kan de finishing touch zijn voor uw interieur. Voor de spiegel die past bij de trend van nu hebben we deze gekleurde spiegels in het assortiment. De levertijd bedraagt 5 – 12 werkdagen. Vul hieronder de maten en specificaties in en u ziet gelijk onze scherpe prijs!

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 59,50 132,33

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten, ook wel de bestelmaten of maakmaten  genoemd.  De spiegel wordt op precies die maten gemaakt, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm. Vult u eerst de maten in, daarna kunt u de gewenste dikte aangeven.  Als de spiegel in een lijst komt of ergens anders tussen moet passen, houd dan rondom een speling van 2mm aan. Let op: wilt u een grotere afmeting spiegel bestellen, meer dan 3100 mm breed of 3100 mm hoog, dan is het handig om ons hierover per mail te berichten via online@aartbouman.nl. Op basis van de gegevens die u ons verstrekt kunnen we dan de goede prijs bepalen en u een offerte sturen. 

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Type
Afgeronde hoeken
De gekleurde spiegels zijn standaard ( 4 of ) 6mm dik. Kies hier de gewenste kleur (en evt. dikte).
Verpakking
Verpakking
Wij bieden u de gelegenheid om uw spiegel te laten inpakken. Dit kan handig zijn als u de spiegel zelf ook nog wilt vervoeren.   Verpakken doen wij niet standaard, om het milieu te sparen. De afvalberg is al groot genoeg, en alle beetjes helpen. Let wel; Wij verpakken tot maximaal 100x200 cm.

Overzicht

Maat (mm)


Type


Opties


Afwijkende kleur

€ 


Verkoopprijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België
Artikelnummer: Gekleurde-spiegel Categorie:

Beschrijving

GEKLEURDE SPIEGELS

Een spiegel is een glasplaat voorzien van een reflecterende laag aan de achterkant, veelal zilverkleurig. Daarop is een beschermende laklaag aangebracht ter bescherming.

Bij gekleurde spiegels, is het de glasplaat die gekleurd is. De reflecterende laag is hetzelfde als bij blanke spiegels.

In elk huis en bijna elk kantoor is wel een spiegel te vinden. Soms puur functioneel, zoals in de badkamer, maar vaak ook als aanvulling op de decoratie in huis. En ook dan heeft het een functie, aangezien een spiegel een ruimte wezenlijk verandert:

  • Een spiegel maakt de ruimte optisch groter.
  • Een spiegel maakt de ruimte lichter. Omdat de spiegel het licht van buiten, maar ook kunstlicht van binnen weerkaatst en door de ruimte verspreid.
  • Omdat we diverse kleuren kunnen leveren, is een spiegel ook een mooie esthetische aanvulling op je interieur.

Tips

– Als een spiegel wordt toegepast in situaties waar je er tegen aan kunt lopen, adviseren wij om te kiezen voor een veiligheidsspiegel. De achterkant van de spiegel word dan voorzien van een plakfolie. Als de spiegel breekt, houdt de folie de scherven bij elkaar. Dit om letselschade te voorkomen.

– In de badkamer kunt u de spiegel voorzien van spiegelverwarming, dit voorkomt condens op de spiegel en u houdt altijd helder zicht.

Uiteraard bieden wij meerdere kleuren spiegels aan voor elk type interieur.

Kijk in de webshop welke varianten er allemaal mogelijk zijn.

Wilt u een gekleurde spiegel met veiligheidsfolie, dan vragen we u contact op te nemen. Deze kunt u zo niet bestellen in onze webshop, maar het is wel mogelijk. Tel. 055-760 1111 of verkoop@aartbouman.nl.

Let op, onze spiegels zijn enkel voor gebruikt binnenshuis en niet geschikt om buiten toe te passen.

spiegel in de slaapkamer

Levertijd

Een spiegel kan tussen 5 en 12 werkdagen geleverd worden. Na uw bestelling ontvangt u bericht van de actuele levertijd. Wilt u de spiegel zelf afhalen in ons magazijn? Dan is de levertijd korter.

BEVESTIGING

Een spiegel kan los in de ruimte opgehangen worden door middel van een spiegelbevestigingsset. Dat kan met zichtbare klemmen, maar er zijn ook ‘blinde’ ophangsets waarbij de bevestiging uit het zicht blijft.

Ook kan een spiegel verlijmd worden op de muur of andere achtergrond. Let er daarbij op dat u zuurvrije lijm gebruikt, anders wordt de zilveren (spiegelende) laag aangetast. In onze webshop kunt u dit makkelijk meebestellen, kies dan voor Mirrorfix of Hightack kit. Het heeft enige tijd nodig voordat de lijm/kit is uitgehard, tot die tijd kan de spiegel door zijn gewicht naar beneden ‘glijden’. Dit voorkomt u door de spiegel eerst te voorzien van spiegeltape, dit plakt wel direct maar is minder lang houdbaar. De lijm/kit zorgt voor bevestiging op lange termijn.

In natte ruimtes, zoals een badkamer, is het van belang dat u de lijm in verticale banen aanbrengt, dit om opeenhoping van vocht te voorkomen. Uw spiegel blijft dan langer mooi.

Voor spiegelwanden zijn er profielen te koop, die op de muur geschroefd kunnen worden en waar de spiegels in geschoven kunnen worden. Zo kunnen meerder spiegels tegen elkaar geplaatst worden.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk de spiegels in een frame of lijst te monteren. Omdat onze spiegels op maat gemaakt worden, is het voor elke lijst of frame mogelijk een perfect passende spiegel in de door u gewenste kleur te bestellen!

Heeft u een bijzondere situatie en komt u er op onze site niet helemaal uit? neem gerust contact met ons op voor advies. Het handigste is als u per mail een situatieschets meestuurt naar online@aartbouman.nl.

Randbewerking

Een spiegel zonder bewerking wordt geleverd met scherpe randen. Dit is een prima optie als er een lijst omheen komt. Blijven de randen vrij, dan is het aan te bevelen om de randen ‘plat poly’ te slijpen, dat is de mooiste afwerking.

Het is ook mogelijk om de randen ‘scherpaf’te slijpen, dan worden de scherpe randen weggeschuurd. Echter deze afwerking is niet geschikt om in het zicht te laten.

Een spiegel kan ook ‘facet’ geslepen worden. Dan wordt de rand over een bepaalde breedte schuin aflopend geslepen. De mogelijke breedte is afhankelijk van de dikte van de spiegel. Let op, een facetgeslepen spiegel is nog steeds scherp. Om hem zonder lijst te gebruiken zal u ook nog de optie ‘rond slijpen’ moeten kiezen.