Kachelglas / Robax Extra Helder

Wat zijn je voorkeuren

Klik op het informatieicoon voor meer informatie

 399,00

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten in milimeters, ook wel de bestelmaten of maakmaten  genoemd.  U dient zelf rekening te houden met eventuele omtrekspeling. Het glas wordt op precies die maten gemaakt die u opgeeft, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Type
Afgeronde hoeken
Verpakking
Verpakking

Overzicht

Maat (mm)


Type


Opties


Verkoopprijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

Artikelnummer: kachelglaspremium Categorie:

Beschrijving

KACHELGLAS premium

Kachelglas heet ook wel Robax of hittebestendig glas. Het kan een zeer hoge temperatuurbelasting tot wel 760 graden Celsius verdragen. Kachelglas is daarom ideaal voor kachels en (design)haarden.

Het Premium Kachelglas is een nieuwe, verbeterde variant kachelglas. Dit glas is gladder en extra helder.

In tegenstelling tot het standaard kachelglas krijgt het Premium kachelglas een extra behandeling na het keramisatieproces. De glasplaten worden aan beide zijden volledig gepolijst voor een kraakhelder glasoppervlak. Het Premium glas is extra helder en ook mechanisch iets sterker doordat alle oneffenheden in het glasoppervlak zijn weggepolijst. Inmiddels zijn nagenoeg alle grote kachelfabrikanten in de Benelux overgestapt op deze nieuwe kwaliteit. Vanaf nu is dit dus ook voor dezelfde kwaliteit te vervangen bij breuk.

Kachelglas heeft een lage uitzettingscoëfficiënt, waardoor het glas bij zowel warmte als kou niet snel krimpt of uitzet. Dit zorgt ervoor dat het glas niet snel uit elkaar spat. En het glas dus als veilig kan worden beschouwd.

Ons kachelglas is 4mm dik.

Geen enkele kachel of haard is hetzelfde en daarom leveren wij kachelglas altijd voor u op maat. Het glas heeft een dikte van 4mm en de randen zijn niet gepolijst. U geeft ons de gewenste afmetingen door en wij zorgen voor een stuk kachel glas op maat.

Toepassingen

Kachelglas is geschikt voor diverse soorten kachels, zoals:

  • Houtkachels en haarden
  • Elektrische kachels en haarden
  • Gaskachels en haarden

Deze glassoort is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een bouwlamp, oven en barbecue.

Altijd handig