Terug naar overzicht

Fotoglas

Ontdek ons fotoglas, heel geschikt voor fotolijstjes dankzij het 2 mm dikke, ontspiegelde glas dat spiegeling elimineert en de zichtbaarheid van foto’s vanuit elke hoek verbetert. Let op: door de kwetsbaarheid van het product is verzending niet mogelijk; afhalen is beschikbaar in ons magazijn of bezorging in de regio Apeldoorn.

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 54,85

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten, ook wel de bestelmaten of maakmaten  genoemd.  U dient zelf rekening te houden met eventuele omtrekspeling. Het glas wordt op precies die maten gemaakt die u opgeeft, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm. Vult u eerst de maten in, daarna kunt u de gewenste dikte aangeven.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Type
Verpakking
Verpakking
verpakken in folie Wij bieden u de gelegenheid om uw glas te laten inpakken in folie, met hoekbeschermers. Dit kan handig zijn als u het glas zelf ook nog wilt vervoeren.   Verpakken doen wij niet standaard, om het milieu te sparen. De afvalberg is al groot genoeg, en alle beetjes helpen.

Overzicht

Maat (mm)


Type


Opties


Afwijkende kleur

€ 


Verkoopprijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België
Artikelnummer: FOTO02 Categorie:

Beschrijving

Fotoglas

Fotoglas is zeer dun glas van 2mm en deze is aan één zijde ontspiegeld. Hierdoor is dit het ideale product voor in fotolijstjes. Geen last meer van spiegeling van het licht, dus van elke invalshoek is de foto goed zichtbaar.

Dit product is door de kwetsbaarheid niet geschikt om op te sturen, alleen te bestellen als u het zelf komt afhalen in ons magazijn of te bezorgen in de directe regio rondom Apeldoorn.