Fotoglas

Wat zijn je voorkeuren

Klik op het informatieicoon voor meer informatie

 54,85

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten, ook wel de bestelmaten of maakmaten  genoemd.  U dient zelf rekening te houden met eventuele omtrekspeling. Het glas wordt op precies die maten gemaakt die u opgeeft, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm. Vult u eerst de maten in, daarna kunt u de gewenste dikte aangeven.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen.

Type
Afgeronde hoeken
Model
Model
Wilt u fotoglas bestellen dat niet rechthoekig is, zoek dan het gewenste model er bij. U kunt dan de extra gevraagde maten makkelijk invullen. Voor een model betaalt u een toeslag op het glas, die varieert van 30% tot 200%. Door het model te kiezen wordt de prijs automatisch aangepast met de geldende toeslag. Mocht het gewenste model niet in ons modellen overzicht staan, geen nood! Stuur een mail naar online@aartbouman.nl met een schets van de gewenste maatvoering. Vaak is het wel zo te regelen dat het gewenste model gesneden wordt. In sommige gevallen is de enige optie een mal aan te leveren en die te laten digitaliseren tegen bijkomende kosten. U ontvangt altijd eerst een prijsopgave.
Verpakking
Verpakking
verpakken in folie Wij bieden u de gelegenheid om uw glas te laten inpakken in folie, met hoekbeschermers. Dit kan handig zijn als u het glas zelf ook nog wilt vervoeren.   Verpakken doen wij niet standaard, om het milieu te sparen. De afvalberg is al groot genoeg, en alle beetjes helpen.

Overzicht

Maat (mm)


Type


Prijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

Artikelnummer: FOTO02 Categorie:

Beschrijving

Fotoglas

Fotoglas is zeer dun glas van 2mm en deze is aan één zijde ontspiegeld. Hierdoor is dit het ideale product voor in fotolijstjes. Geen last meer van spiegeling van het licht, dus van elke invalshoek is de foto goed zichtbaar.

Dit product is door de kwetsbaarheid niet geschikt om op te sturen, alleen te bestellen als u het zelf komt afhalen in ons magazijn of te bezorgen in de directe regio rondom Apeldoorn.