Blog

Uw partner in glas!

Glasadvies van de glaszetters zelf. Op het gebied van glaszetten, glasproducten en glassoorten. Er is veel mogelijk met glas. Van glas in het kozijn tot aan een glazen deur, glazen balustrade of als scheidingswand.

Doe ideeën op onze blogpagina op. En laat je informeren over de vele mogelijkheden. Van ventilatieroosters tot aan subsidies.

ventilatieroosters in raam

Waarom uw woning ventileren?

Ventileren, we horen en lezen er veel over. Maar waarom is het nou zo belangrijk om uw woning of bedrijfspand voldoende te ventileren. En misschien nog wel interessanter, hoe doet u dat dan eigenlijk. Wij vertellen het!

Bericht
Lees verder »
kachelglas vuur

De 5 stappen voor het vervangen van kachelglas

Kachelruit kapot? Geen paniek! Met nieuw kachelglas kan de houtkachel zo weer aan! U kunt kachelglas eenvoudig online bestellen, maar hoe bevestigd u die nieuwe ruit nou? Wij helpen u graag een handje op weg! Lees direct hoe u kachelglas kunt bevestigen.

Bericht
Lees verder »
ramen met condens

Condens op ramen

Voor we ingaan op het ‘probleem’ wil ik u eerst even een vraag stellen. Zit de condens aan de binnenkant of de buitenkant van uw woning? Gekeken? Lees alles over de oorzaken en gevolgen van condens op ramen!

Bericht
Lees verder »
spiegels in winkel

De keuze voor de perfecte spiegel!

Iedereen heeft er wel één of meer in zijn of haar woning hangen. Een spiegel in de badkamer, een spiegel in de gang om nog even uw looks te checken voordat u gaat. Of een spiegel in de woonkamer als decoratie aan de muur. Maar, welke toepassingen, kleuren en figuren zijn er nou eigenlijk allemaal?

Bericht
Lees verder »

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen op het gebied van glas? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stel hier je vraag via WhatsApp