Terug naar overzicht

Speciale Spiegels

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 113,97 237,14

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten, ook wel de bestelmaten of maakmaten  genoemd.  De spiegel wordt op precies die maten gemaakt, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm. Vult u eerst de maten in, daarna kunt u de gewenste dikte aangeven.  Als de spiegel in een lijst komt of ergens anders tussen moet passen, houd dan rondom een speling van 2mm aan. Let op: wilt u een grotere afmeting spiegel bestellen, meer dan 3100 mm breed of 3100 mm hoog, dan is het handig om ons hierover per mail te berichten via online@aartbouman.nl. Op basis van de gegevens die u ons verstrekt kunnen we dan de goede prijs bepalen en u een offerte sturen. 

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Type
Afgeronde hoeken
Etsglasspiegels zijn verkrijgbaar  in 4 en 6mm.  Confrontatiespiegel is alleen in 6 mm verkrijgbaar. de 33.1 spiegel bestaat uit 2 spiegels van 3 mm, met een folie ertussen. Beide kanten zijn dus spiegelend, de achterkanten zitten tegen elkaar.
Verpakking
Verpakking
Wij bieden u de gelegenheid om uw spiegel te laten inpakken. Dit kan handig zijn als u de spiegel zelf ook nog wilt vervoeren.   Verpakken doen wij niet standaard, om het milieu te sparen. De afvalberg is al groot genoeg, en alle beetjes helpen. Let wel; Wij verpakken tot maximaal 100x200 cm.

Overzicht

Maat (mm)


Type


Opties


Afwijkende kleur

€ 


Verkoopprijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België
Artikelnummer: Spiegel-special Categorie:

Beschrijving

SPECIALE SPIEGELS

Een spiegel is een glasplaat voorzien van een zilverkleurige reflecterende laag aan de achterkant. Daarop is een beschermende laklaag aangebracht ter bescherming.  Er zijn een paar bijzondere toepassingen:

  • Etsglas verzilverd:
    Speciaal effect heeft een verzilverde laag op etsglas. Vanwege de matte voorkant kunt u hier geen spiegelbeeld zien, maar omdat de verzilverde laag wel het licht weerkaatst, heeft het wel degelijk invloed op uw interieur.
  • Confrontatiespiegel:
    De confrontatiespiegel kennen we allemaal van bijvoorbeeld een verhoorkamers in een politiefilm. Aan de zijde waar het licht aan is (in dat geval de verhoorkamer), wordt het beeld gespiegeld. Dan is het beeld gelijk aan een gewone spiegel. Echter aan de donkere zijde kan men er wel doorheen kijken. Dit type glas wordt daarom ook wel doorkijkspiegel of spionnenspiegel genoemd. Deze soort spiegel kan ook gebruikt worden als zgn. ‘smartspiegel’, wanneer je er een beeldscherm achter plaatst, kan bijvoorbeeld de tijd of het weer erdoorheen zien terwijl u uw tanden staat te poetsen.
  • Dubbelzijdige spiegel:
    Het is ook mogelijk twee spiegels met de achterkant aan elkaar te lamineren. Een standaardproduct is 33.1. Dit zijn twee spiegels van 3mm met een folie ertussen. Het is één glasplaat, aan beide kanten spiegelend. De totale dikte hiervan is 6,38mm.

Levertijd

Een speciale spiegel kan tussen 10 en 21 werkdagen geleverd worden. Na uw bestelling ontvangt u bericht van de actuele levertijd. Wilt u de spiegel zelf afhalen in ons magazijn? Dan is de levertijd korter.

Randen wel of niet slijpen?

Gebruikt u het glas in een kozijn of lijst, dan kunnen de randen prima onbewerkt blijven. Blijven de randen echter zichtbaar, dan is het het mooiste om ze plat poly te slijpen. Dat is de mooiste afwerking.

Het is ook mogelijk om de randen ‘scherp af’ te slijpen, dan worden de scherpe randen weg geschuurd. Echter is deze afwerking niet geschikt om in het zicht te laten.

De randen kunnen ook in facet geslepen worden. Dan wordt de rand over een bepaalde breedte schuin aflopend geslepen. De mogelijke breedte is afhankelijk van de dikte van het glas. Let op, een facet geslepen rand is nog steeds scherp. Om hem zonder lijst te gebruiken zal u ook nog de optie ‘plat poly slijpen’ moeten kiezen.