Webwinkel

Wilt u glas (op maat) bestellen? Een kapotte ruit zelf vervangen? Of het huidige enkelglas vervangen door isolatieglas zoals bijvoorbeeld dubbelglas?

Glashandel Aart Bouman heeft een zeer ruim assortiment glassoorten zoals enkelglas, figuurglas, veiligheidsglas, inbraakwerend glas, monumentenglas en andere soorten glas voor u in huis. Maar ook voor isolatieglas kunt u bij ons terecht. Denk aan dubbelglas (HR++) en zelfs Triple glas.

Van enkelglas tot aan diverse soorten isolatieglas

Glas kopen

Bij ons kunt u eenvoudig online uw glas kopen. Zo heeft u binnen een paar minuten de gewenste glassoort besteld en gaan wij voor u aan de slag. Maar uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom om het figuurglas eerst te bekijken. Maak hiervoor wel even een afspraak zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken.

In ons magazijn in Apeldoorn hebben wij een grote voorraad enkelglas, waardoor wij deze glassoort snel kunnen leveren. In de meeste gevallen zit er dus geen lange levertijd op het glas. En de snelle levertijden zijn niet het enige voordeel.

Wij kopen isolatieglas/dubbelglas rechtstreeks in bij de fabrieken in Duitsland. Deze Duitse fabrieken hebben naar onze mening de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als glashandel Apeldoorn kunnen wij u daardoor altijd de scherpste prijs garanderen!

En naast verschillende glassoorten kunt u bij ons ook terecht voor glazen schuifwanden, glazen deuren, balustrades en bijvoorbeeld keukenwanden van glas.

Al onze glassoorten worden voor u op maat gemaakt én indien nodig bij u thuis geleverd tegen een passend tarief. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een professioneel team van glaszetters met jarenlange ervaring in het vak.

glazen deur met zwart frame
UITEGELICHT

Kachelglas

Hittebestendig glas (robax) kan een zeer hoge temperatuurbelasting tot wel 800 graden celsius verdragen.

Heeft u een kapotte ruit? Bel of mail gerust. Wij hebben altijd kacheglas (robax) op voorraad. 

Glas online bestellen

U kunt bij ons heel eenvoudig de gewenste glassoorten online bestellen door naar onze shop te gaan. Geef ons het glastype en de gewenste afmeting door en wij gaan voor u aan de slag!

Wilt u liever eerst een prijsopgave ontvangen? Geen probleem, zet dat dan even in de opmerking. Na akkoord kunnen wij uw glas bestelling dezelfde werkdag nog verwerken.

de ervaringen

van onze klanten

Prettig bedrijf en goed werk

De klus, 2 grote serre ramen zijn keurig geplaatst. De mannen waren op tijd en netjes. Na afloop de overgebleven rommel opgeruimd.
- Apeldoorn

Geweldige service

Telefonisch vriendelijk en goed geholpen, mede omdat het voor ons geen dagelijkse besteding is. Werd mee gedacht en deskundig geadviseerd, top service van hun

Reactie van het bedrijf

Dag meneer Van Dorst, hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat we u hebben kunnen helpen!

- Roosendaal

Keurige vakmensen.

In eerste instantie zou de klus begin 2023 uitgevoerd worden, maar we waren blij dat de ramen nog voor de winter geplaatst konden worden. Alle werkzaamheden op tijd en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
- Ugchelen

Prima bedrijf, goede service

Alles is goed uitgelegd en snel besteld. Afspraken worden op tijd nagekomen en netjes uitgevoerd.
- Apeldoorn

Aart bouman levert vakmanschap & goede service!

Goede ervaringen met Aart Bouman. Personeel zijn echt vaklieden en er wordt kwalitatief goed werk geleverd. Aart Bouman geeft goede voorlichting en advies. Service is uitstekend, ook als de klus is geklaard. Aanrader!
- Apeldoorn
29 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
Stel hier je vraag via WhatsApp