Goede kwaliteit & eerlijke prijs
Uitstekende service
Ruime voorraad
Snelle leveringen 
Persoonlijk & vakkundige advies
Gemakkelijk bestellen
Geleverd in Nederland & België

Webwinkel

Wilt u glas (op maat) bestellen? Een kapotte ruit zelf vervangen? Of het huidige enkelglas vervangen door isolatieglas zoals bijvoorbeeld dubbelglas?

Glashandel Aart Bouman heeft een zeer ruim assortiment glassoorten zoals enkelglas, figuurglas, veiligheidsglas, inbraakwerend glas, monumentenglas en andere soorten glas voor u in huis. Deze glassoorten kunt u eenvoudig op maat bestellen in onze webshop.

Maar ook voor isolatieglas kunt u bij ons terecht. Denk aan dubbelglas (HR++) en zelfs Triple glas (HR+++). Daarvoor kunt u contact opnemen met ons kantoor via 055- 760 11 11 of verkoop@aartbouman.nl

Van enkelglas tot aan diverse soorten isolatieglas

Glas kopen

Bij ons kunt u eenvoudig online uw glas kopen. Zo heeft u binnen een paar minuten de gewenste glassoort besteld en gaan wij voor u aan de slag. Maar uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom om het figuurglas eerst te bekijken. Maak hiervoor wel even een afspraak zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken.

In ons magazijn in Apeldoorn hebben wij een grote voorraad enkelglas, waardoor wij deze glassoort snel kunnen leveren. In de meeste gevallen zit er dus geen lange levertijd op het glas. En de snelle levertijden zijn niet het enige voordeel.

Wij kopen isolatieglas/dubbelglas rechtstreeks in bij de fabrieken in Duitsland. Deze Duitse fabrieken hebben naar onze mening de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als glashandel Apeldoorn kunnen wij u daardoor altijd de scherpste prijs garanderen!

En naast verschillende glassoorten kunt u bij ons ook terecht voor glazen schuifwanden, glazen deuren, balustrades en bijvoorbeeld keukenwanden van glas.

Al onze glassoorten worden voor u op maat gemaakt én indien nodig bij u thuis geleverd tegen een passend tarief. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een professioneel team van glaszetters met jarenlange ervaring in het vak.

glazen deur met zwart frame
UITEGELICHT

Kachelglas

Hittebestendig glas (robax) kan een zeer hoge temperatuurbelasting tot wel 800 graden celsius verdragen.

Heeft u een kapotte ruit? Bel of mail gerust. Wij hebben altijd kacheglas (robax) op voorraad. 

Glas online bestellen

U kunt bij ons heel eenvoudig de gewenste glassoorten online bestellen door naar onze shop te gaan. Geef ons het glastype en de gewenste afmeting door en wij gaan voor u aan de slag!

Wilt u liever eerst een prijsopgave ontvangen? Geen probleem, zet dat dan even in de opmerking. Na akkoord kunnen wij uw glas bestelling dezelfde werkdag nog verwerken.

de ervaringen

van onze klanten

Prima communicatie, heldere afspraken, goede uitvoering

Het proces om tot een definitieve keus te komen verliep dank zij de prettige communicatie goed. Dat geldt ook voor de contacten in de aanloop naar de plaatsing en ná plaatsing van de ruiten. Op alle vragen werd snel en to-the-point gereageerd. Het plaatsen van het glas verliep goed. Het is niet voor niets dat we, na een eerdere positieve ervaring, terugkeerden bij Aart Bouman.
- Apeldoorn

Uitstekende service en kwaliteit

Het hele traject van advies tot opdracht en montage was uitermate professioneel. Vriendelijke en deskundige medewerkers en uitstekende kwaliteit werk. We zijn zeer tevreden!
- Beekbergen

Snelle levering

Onze kachelruit was stukgevallen het glas is bij dit bedrijf de helft goedkoper dan bij onze plaatselijke glashandel.

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw beoordeling. Hier doen we het voor!

- Nieuwebrug

Goed, snel

Plezierig verlopen ook de voorbereiding.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor het vertrouwen. Fijn dat het naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman

- Apeldoorn

Deskundig advies, korte lijntjes

Na telefonisch contact kwam Aart al snel langs. Meet alles in, denkt mee over praktische zaken en geeft deskundig advies. Prettig contact en snelle levering.
- Apeldoorn
46 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Stel hier je vraag via WhatsApp