Terug naar overzicht

Veiligheidsspiegels

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 70,00 79,50

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten, ook wel de bestelmaten of maakmaten genoemd. De spiegel wordt op precies die maten gemaakt, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm. Vult u eerst de maten in, daarna kunt u de gewenste dikte aangeven. Als de spiegel in een lijst komt of ergens anders tussen moet passen, houd dan rondom een speling van 2mm aan. Let op: wilt u een grotere afmeting spiegel bestellen, meer dan 3100 mm breed of 3100 mm hoog, dan is het handig om ons hierover per mail te berichten via online@aartbouman.nl. Op basis van de gegevens die u ons verstrekt kunnen we dan de goede prijs bepalen en u een offerte sturen.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Type
Afgeronde hoeken
Veiligheidsspiegels zijn er standaard in 4 en 6mm. Wanneer u de spiegel los aan de muur hangt, is een dikkere spiegel gewenst dan wanneer de spiegel geheel verlijmd wordt. Het is natuurlijk hoe dikker, hoe sterker.
Verpakking
Verpakking
Wij bieden u de gelegenheid om uw spiegel te laten inpakken. Dit kan handig zijn als u de spiegel zelf ook nog wilt vervoeren.   Verpakken doen wij niet standaard, om het milieu te sparen. De afvalberg is al groot genoeg, en alle beetjes helpen. Let op: Wij verpakken tot maximaal 100x200 cm.

Overzicht

Maat (mm)


Type


Opties


Afwijkende kleur

€ 


Verkoopprijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België
Artikelnummer: Mirrorsafe Categorie:

Beschrijving

Veiligheidsspiegels

Een spiegel is een glasplaat voorzien van een reflecterende laag aan de achterkant, veelal zilverkleurig. Daarop is een beschermende laklaag aangebracht ter bescherming.

Een veiligheidsspiegel wordt toegepast in situaties waar je er tegenaan kunt lopen. De achterkant van de spiegel is voorzien van een plakfolie. Als de spiegel breekt, houdt de folie de scherven bij elkaar. Dit om letselschade te voorkomen.

In elk huis en bijna elk kantoor is wel een spiegel te vinden. Soms puur functioneel, zoals in de badkamer, maar vaak ook als aanvulling op de decoratie in huis. En ook dan heeft het een functie, aangezien een spiegel een ruimte wezenlijk verandert:

  • Een spiegel maakt de ruimte optisch groter.
  • Een spiegel maakt de ruimte lichter. Omdat de spiegel het licht van buiten, maar ook kunstlicht van binnen weerkaatst en door de ruimte verspreid.
  • Omdat we diverse kleuren kunnen leveren, is een spiegel ook een mooie esthetische aanvulling op je interieur.


Uiteraard bieden wij meerdere kleuren spiegels aan voor elk type interieur.

Kijk in de webshop welke varianten er allemaal mogelijk zijn. Op een gekleurde spiegel kan ook veiligheidsfolie worden geplakt, neemt u hiervoor contact op met ons kantoor. Tel. 055-760 1111 of verkoop@aartbouman.nl.

Let op, onze spiegels zijn enkel voor gebruikt binnenshuis en niet geschikt om buiten toe te passen.

Levertijd

Een spiegel kan tussen 5 en 12 werkdagen geleverd worden. Na uw bestelling ontvangt u bericht van de actuele levertijd. Wilt u de spiegel zelf afhalen in ons magazijn? Dan is de levertijd korter.

Randen wel of niet slijpen

Een spiegel zonder bewerking wordt geleverd met scherpe randen. Dit is een prima optie als er een lijst omheen komt.

Als u kiest voor de optie ‘scherp-af’ dan worden de randen geschuurd en kunt u zich niet meer snijden. Het is echter geen mooie afwerking.

Blijven de randen vrij, dan is het aan te bevelen om de randen ‘plat poly’ te slijpen, dat is de mooiste afwerking.

Een spiegel kan ook ‘facet’ geslepen worden. Dan wordt de rand over een bepaalde breedte schuin aflopend geslepen. De mogelijke breedte is afhankelijk van de dikte van de spiegel.
Let op, een facetgeslepen spiegel is nog steeds scherp. Om hem zonder lijst te gebruiken zal u ook nog de optie ‘rond slijpen’ moeten kiezen.