Spiegels
Maken uw interieur compleet

Een echte eyecatcher in uw interieur

Spiegels bestellen

Een spiegel kan natuurlijk niet ontbreken in uw woning! Ze geven een flinke boost aan uw interieur en zijn bovendien ook nog eens super functioneel én decoratief. Door het plaatsen van een spiegel creëert u eenvoudig meer licht en diepte in een ruimte.

Zoekt u een spiegel voor in uw woning? Glashandel Aart Bouman heeft een ruim assortiment spiegels voor u op maat gemaakt. Van rond en ovaal tot aan vierkant en driehoekig. En klassiek of modern, met een motief of juist glad en met een lichte of donkere lijst? Echt alles is mogelijk.

Bij ons heeft u een ruime keuze aan diverse spiegels en sierlijsten. Zo hebben wij voor ieder interieur, wand en stijl een passende spiegel! Onze glaszetters adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden in afmetingen en afwerkingen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons op.

Spiegel in uw interieur

Door spiegels toe te voegen aan uw interieur worden nieuwe dimensies gecreëerd, ruimtes vergroot en uiteenlopende decoratieve mogelijkheden verkregen. Ze staan garant voor jarenlang genot en comfort. Rond, vierkant, driehoekig of spiegelwanden. Er is heel veel mogelijk! In onze showroom zijn alle varianten spiegels te zien.

Voor openbare ruimtes zijn ook veiligheidsspiegels leverbaar. Deze hebben een folie aan de achterzijde, zodat bij eventuele breuk de scherven aan de folie blijven kleven. Een spiegel wordt altijd rondom geslepen, tenzij deze in een lijst komt. Zo heeft de spiegel nooit scherpe kanten waar u zich aan open kunt halen.

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

opgeleverde Projecten

Klik op een project voor een korte beschrijving en voor/na foto’s.

Verkrijgbaar in

Meerdere kleuren en vormen

Spiegels bestaan kortweg uit enkelglas met een metaaloxide achterzijde, wat voor het spiegel effect zorgt. Ze zijn meestal zilverkleurig, maar ze zijn ook leverbaar in brons, grijs en zelfs blauw, goud, champagne kleur, al dan niet met antiek effect. 

En daarnaast zijn onze spiegels leverbaar in diverse vormen zoals rond, ovaal en vierkant. Maar uiteraard ook afwijkende vormen volgens uw eigen ontwerp. Wilt u meer informatie over een speciale spiegel vorm of bijvoorbeeld een spiegelwand? Neem dan gerust contact met ons op! 

Spiegel in de badkamer

Een spiegel in de badkamer is nét even anders dan een standaard spiegel die u ophangt in de hal of woonkamer. Een spiegel in de badkamer is te verkrijgen in verschillende vormen en maten. Neem bijvoorbeeld een vierkante spiegel, zeer geschikt in een moderne badkamer. Of een ronde spiegel, die onwijs goed past in een landelijke of klassieke badkamer.

En bij een spiegel in de badkamer is het misschien wel gewenst dat deze licht geeft. De badkamer is tenslotte vaak een donkere ruimte. U heeft de keuze uit licht achter-, in- of op de spiegel. Het is maar net wat bij de stijl van uw badkamer past.

Maar het kan ook zijn dat u het prettig vindt dat de spiegel niet beslaat tijdens het douchen. Kies in dat geval voor een spiegel met spiegelverwarming, zodat de spiegel niet beslaat.

Spiegel op maat bestellen

Wilt u online een op maat gemaakte spiegel bestellen? Dat kan bij glashandel Aart Bouman. 

Geef de gewenste maten door op het bestelformulier en wij gaan direct voor u aan de slag. In de meeste gevallen kan uw bestelling al vrij snel geleverd worden.

Liever eerst persoonlijk contact of een prijsopgave ontvangen? Noteer dit dan even bij de opmerkingen. Onze glaszetters vertellen u graag meer.

Hoe

Uw spiegel bevestigen

Het is belangrijk de spiegels op de juiste wijze te monteren. Hiervoor zijn diverse spiegelbevestigingssets op de markt en is er ook spiegeltape en spiegellijm. Bij verlijming moet er gebruik worden gemaakt van zuurvrije lijm en de lijm wordt in verticale banen aangebracht. 

Vraagt u bij twijfel ons advies!

Voor openbare ruimtes zijn ook veiligheidsspiegels leverbaar. Deze hebben een folie aan de achterzijde, zodat bij eventuele breuk de scherven aan de folie blijven kleven. Spiegels worden altijd rondom geslepen, tenzij deze in een lijst komt.

de ervaringen

van onze klanten

Fijn bedrijf om mee samen te werken!!

Het team van Bouman weet wat service inhoud. Al jaren klant bij Aart Bouman naar volle tevredenheid!

Reactie van het bedrijf

Ha Jeffrey, Hartelijk bedankt voor je positieve feedback. Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Helemaal volgens verwachting !

Na het opmeten van het glas kregen we binnen een paar dagen een duidelijke offerte met keuze opties zoals afgesproken. Volgens afspraak is het glas geplaatst door een ervaren team van glaszetters. Ze werkten snel en netjes. We zijn echt tevreden met het werk wat is verricht.

Reactie van het bedrijf

Ha Henk, Hartelijk dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Goede, duidelijke communicatie en vakkundige glaszetters.

Na een prettig advies- en inmeet gesprek een duidelijke en scherpe offerte ontvangen. Na plaatsing bleek er iets niet helemaal naar onze wens te zijn verlopen, dit is geheel kosteloos en keurig opgelost. Wij zullen jullie dan ook zeker bij een ieder aanbevelen.

Reactie van het bedrijf

Ha Roel, Dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Top service!

Glas vervangen. Zeer netjes gedaan. Bleek meer personeel nodig te zijn, maar dit was niet terug te zien in de factuur.
- Epe

Afspraak is afspraak, levering in lijn en uitvoering OK.

Voor deze ruit bestelde ik hetgeen in de offerte stond, met uitzondering van het inmeten. Een gesprek met dhr. Bouman zelf overtuigde hem dat ik daarvoor het eigen risico zou accepteren. Ik vond dat ik wel 'aan de tand gevoeld' werd in dat gesprek. Dat verklaart de 6 i.p.v. 8 De ingeschakelde ZZP-Glaszetter die het raam plaatste heeft dat zeer nauwgezet en vakkundig gedaan. Waarvoor hulde.

Reactie van het bedrijf

Beste Roelof, Dank voor de oprechte/eerlijke feedback. Wij zijn erg voorzichtig in het 1 op 1 overnemen van maatvoering, aangeleverd door particulieren. Echter is het nooit onze bedoeling om als beter weter over te komen. Nogmaals dank voor de feedback. Wij nemen deze mee. Met vriendelijke groet, Aart Bouman.

- Apeldoorn
16 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10
Uw spiegel online bestellen of meer weten?

Neem dan direct contact met ons op!

Open chat
Stel hier je vraag via WhatsApp