Vacuümglas
Rank design voor maximaal comfort

Direct vacuümglas bestellen?

Dé glashandel voor...

Vacuümglas

Onlangs is er een nieuw glas product op de markt verschenen genaamd vacuümglas. Fineo vacuümglas is een prachtige glassoort met een fantastische energieprestatie. Het glas beschikt over een U-waarde van 0,7W/m2K. Dit is vergelijkbaar met de isolatiewaarde van Triple glas. Maar, het glas heeft niet de dikte van Triple glas! 

Het fijne profiel van Fineo vacuümglas zorgt er namelijk voor dat het glas uitsteken toe te passen is in zowel oude kozijnen van bijvoorbeeld monumentale panden waarvan de sponning rug soms wel 10 of 12 mm hoog is, als nieuwe kozijnen. 

Het gebruik van de allernieuwste technologieën heeft het namelijk mogelijk gemaakt om ultra dun dubbelglas vanaf 7 mm te creëren. En dit gecombineerd met de extreem slanke en tevens smalle rand afdichting, zorgt voor maximaal zichtvlak, zonder dat sponningen aangepast dienen te worden.

Wij verzorgen het leveren én plaatsen van Fineo vacuümglas in de regio Apeldoorn, Ugchelen, Kootwijk, Stroe, Hoenderloo, Vaassen, Gortel, Epe, Eerbeek, Brummen, Lieren, Beekbergen en Teuge. 

glas vacuum

Glasbladen dunner dan Triple glas

Wilt u de ramen en deuren in uw woning beter isoleren en daarbij de oude monumentale situatie in tact houden? Vacuümglas is dan precies wat u zoekt!

De extreem dunne glasbladen in combinatie met de vacuüm gezongen spouw van 0.1 mm zorgen voor een hoge isolatiewaarde in de woning. En doordat dit glas een dikte heeft van maar 7 mm, is vacuümglas toepasbaar in bijna alle kozijnen. Dus bijvoorbeeld ook een kozijn waar voorheen oud enkelglas in zat.

 Totale dikte
(mm)
TL (%)LR ext (%)Lr int (%)GUg W/m2K
Fineo 66,78014140,620,7
Fineo 87,77914140,610,7
Fineo 109,77914140,60,7
Fineo 1211,77814140,60,7

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

Offerte aanvragen voor vacuümglas?
Of direct vacuümglas bestellen in de regio apeldoorn?

Wij helpen u graag met nieuw glas! 

Samen voor het beste resultaat!

De belangrijkste eigenschappen

Biedt uitstekende isolatie en veel comfort

Fineo glas heeft een isolatiewaarde van maar liefst 0,7 W/m2K. En dit staat gelijk aan de isolatiewaarde van Triple glas. Ook zal de U-waarde van het glas naderhand niet afnemen.

De vacuüm vacuatie poorten zijn niet zichtbaar

De vacuüm vacuatie poorten zijn niet zichtbaar
Het glas heeft door de vernieuwde productieprocessen geen storend visueel dopje.

Geen aluminium kader

‘Gewoon’ dubbelglas beschikt over een aluminium kader, wat vaak zorgt voor een koudelek. Bij vacuümglas ontbreekt het aluminium kader waardoor er dus geen koudelek aanwezig is.

Geringe dikte en gewicht

Doordat de spouw van Fineo vacuümglas maar 0,1 mm is, blijft de totale dikte van het glas onder de centimeter. Dit maakt dat het glas een stuk dunner én lichter is dan Triple glas. 

De spouw van het glas is 0,1 mm en wordt gecreëerd door kleine afstandhouders die tussen de glasplaten zijn geplaatst. Hierbij heeft de grote van de ruit invloed op de dikte van de ruit.

Het glas is zeer duurzaam

Fineo vacuümglas reduceert niet alleen de stookkosten, het glas is loodvrij en is 100% recyclebaar. Erg goed voor het milieu dus! En tevens heeft vacuümglas een zeer lange levensduur en zal het glas bij juiste montage op den duur geen isolatiewaarde verliezen.

Plaatsing via dealer

Fineo vacuümglas mag alleen geleverd worden met montage door een dealer. Wij zijn dealer en wij plaatsen dit onder supervisie van Synergy Glas. Hierbij geld een langere levertijd dan regulier HR++ glas.

De voordelen van vacuümglas

Fineo Vacuümglas kosten

Bent u benieuwd naar de kosten voor Fineo vacuümglas? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een prijsopgave opvragen. Zo weet u precies aan welke kosten u moet denken voor het leveren en plaatsen van vacuümglas. Plaats een bestelling op onze webwinkel en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wilt u alleen meer informatie ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons bellen op 055 760 1111 of stuur een e-mail naar info@aartbouman.nl.

Isolatieglas in oude panden

Vacuümglas monumenten

Heeft u een monumentaal pand aan een drukke weg of nabij een spoorlijn? Vacuümglas voor monumenten zorgt niet alleen voor optimaal comfort, het glas is ook verkrijgbaar als geluidswerende variant. Als u kiest voor vacuümglas met een geluidswerende werking, wordt het geluid beduidend verminderd.

De lage U-waarde van het glas gecombineerd met de geringe dikte en het bescheiden gewicht maken dat vacuümglas uitermate geschikt is voor plaatsing in monumenten. Tevens kunnen wij zorgen dat het monumentenglas zijn authentieke uitstraling behoudt. Want dit is tenslotte de uitstraling die het beste bij uw monumentale pand past. U heeft in dat geval keuze uit:

Geluidsdemping

RW + Ctr (DB)
Fineo 8 30
Fineo 10 33
Fineo 12 34

Meer weten?

Alles weten over vacuümglas?

Bekijk dan snel onze video! 

Vacuümglas bestellen?

Wilt u direct vacuümglas bestellen in de regio Apeldoorn? Dit kan u online doen bij Aart Bouman via onze webwinkel. Wij zullen hierna direct voor u aan de slag gaan.

Wij komen ook graag bij u langs om advies te geven en om uw glas in te meten. Als u contact met ons opneemt of een bericht achterlaat zullen wij een afspraak inplannen.

De ervaringen

van onze klanten

Ben erg tevreden over de 2 mannen,

Die bij ons nieuwe ruiten hebben geplaatst en 9 voorzet-ruiten terug geplaatst!
- Apeldoorn

Probleemloos

Duidelijke website snelle verzending.
- Oss

Kwaliteit, betaalbaar en een snelle levering.

Heerlijk om met een bedrijf zaken te doen die het begrip 'kwaliteit'hoog heeft.
- Hindeloopen

Prima voorbereiding en afwikkeling

Prima voorbereiding, communicatie en het plaatsen van de ruit.
- Eerbeek

Vakwerk!!

Wij zijn zeer tevreden over Aart Bouman. Er is vakwerk geleverd. Ook de communicatie over planning en uitvoering verliep prima.
- Apeldoorn
197 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Wilt u meer informatie over vacuümglas of glas bestellen?

Neem dan direct contact met ons op!

Stel hier je vraag via WhatsApp