Vacuümglas
Rank design voor maximaal comfort

Dé glashandel voor

Vacuümglas

Onlangs is er een nieuw glas product op de markt verschenen genaamd vacuümglas. Fineo vacuümglas is een prachtige glassoort met een fantastische energieprestatie. Het glas beschikt over een U-waarde van 0,7W/m2K. Dit is vergelijkbaar met de isolatiewaarde van Triple glas. Maar, het glas heeft niet de dikte van Triple glas! 

Het fijne profiel van Fineo vacuümglas zorgt er namelijk voor dat het glas uitsteken toe te passen is in zowel oude kozijnen van bijvoorbeeld monumentale panden waarvan de sponning rug soms wel 10 of 12 mm hoog is, als nieuwe kozijnen. 

Het gebruik van de allernieuwste technologieën heeft het namelijk mogelijk gemaakt om ultra dun dubbelglas vanaf 7 mm te creëren. En dit gecombineerd met de extreem slanke en tevens smalle rand afdichting, zorgt voor maximaal zichtvlak, zonder dat sponningen aangepast dienen te worden.

glas vacuum

Glasbladen dunner dan Triple glas

Wilt u de ramen en deuren in uw woning beter isoleren en daarbij de oude monumentale situatie in tact houden? Vacuümglas is dan precies wat u zoekt!

De extreem dunne glasbladen in combinatie met de vacuüm gezongen spouw van 0.1 mm zorgen voor een hoge isolatiewaarde in de woning. En doordat dit glas een dikte heeft van maar 7 mm, is vacuümglas toepasbaar in bijna alle kozijnen. Dus bijvoorbeeld ook een kozijn waar voorheen oud enkelglas in zat.

 Totale dikte
(mm)
TL (%)LR ext (%)Lr int (%)GUg W/m2K
Fineo 66,78014140,620,7
Fineo 87,77914140,610,7
Fineo 109,77914140,60,7
Fineo 1211,77814140,60,7

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

Direct vacuümglas bestellen?

Wij helpen u graag met nieuw glas! 

Samen voor het beste resultaat

De belangrijkste eigenschappen

Biedt uitstekende isolatie en veel comfort

Fineo glas heeft een isolatiewaarde van maar liefst 0,7 W/m2K. En dit staat gelijk aan de isolatiewaarde van Triple glas. Ook zal de U-waarde van het glas naderhand niet afnemen.

De vacuüm vacuatie poorten zijn niet zichtbaar

De vacuüm vacuatie poorten zijn niet zichtbaar
Het glas heeft door de vernieuwde productieprocessen geen storend visueel dopje.

Geen aluminium kader

‘Gewoon’ dubbelglas beschikt over een aluminium kader, wat vaak zorgt voor een koudelek. Bij vacuümglas ontbreekt het aluminium kader waardoor er dus geen koudelek aanwezig is.

De voordelen van vacuümglas

Fineo Vacuümglas kosten

Bent u benieuwd naar de kosten voor Fineo vacuümglas? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een prijsopgave opvragen. Zo weet u precies aan welke kosten u moet denken.

Vul het glas bestelformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wilt u alleen meer informatie ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons bellen op 055 760 1111 of stuur een e-mail naar info@aartbouman.nl.

Isolatieglas in oude panden

Vacuümglas monumenten

Heeft u een monumentaal pand aan een drukke weg of nabij een spoorlijn? Vacuümglas monumenten glas zorgt niet alleen voor optimaal comfort, het glas is ook verkrijgbaar als geluidswerende variant. Als u kiest voor vacuümglas met een geluidswerende werking, wordt het geluid verminderd door minimaal 30db.

Geluidsdemping

RW + Ctr (DB)
Fineo 8 30
Fineo 10 33
Fineo 12 34

Meer weten?

Alles weten over vacuümglas?

Bekijk dan snel onze video! 

Vacuümglas bestellen

Wilt u direct vacuümglas bestellen? Dit kan u online doen bij Aart Bouman via ons bestelformulier. Wij zullen hierna direct voor u aan de slag gaan.

Wij komen ook graag bij u langs om advies te geven en om uw glas in te meten. 

Als u contact met ons opneemt of een bericht achterlaat zullen wij een afspraak inplannen.

de ervaringen

van onze klanten

Zeer fijn bedrijf om glas te bestellen,zelfs in complexe situaties.

Super bedankt allemaal voor de passende service.
- Putten

Prima afhandeling

Het deurraam is geplaatst door een klusbedrijf en het raam naast de deur door het glasbedrijf. Eén van de ramen is echter achterstevoren geplaatst. De firma Bouwman plaatste het raam met de gladde kant naar binnen.
- Ugchelen

Professioneel, betrouwbaar, vakkundig

No nonsense, zie boven

Reactie van het bedrijf

Ha Theo, Goed om te horen! Dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Prima glasbedrijf met meedenkende vakmensen

Goed advies geven, meedenken, vakwerk leveren, goede afspraken maken (en zich eraan houden): oftewel niets te klagen!

Reactie van het bedrijf

Ha Marcel, Goed om te horen! Dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Werkt zeer netjes en volgens afspraak.

Nadat de offerte gemaakt was en wij akkoord gaven, kon de planning gemaakt worden wat netjesaangepast werd op ons vanwege mijn werk. 3 dagen van te voren even een belletje vanuit kantoor met de vraag of ik het niet vergeten was, top! Uiteindelijk al het glas vervangen van ons huis, en na goed advies aan de achterzijde gekozen voor het zonwerende glas wat echt een mega verschil is! Personeel werkt zeer netjes en ruimen alles achter zich op, vond het nogal overdreven dat de glaszetter zelf de stofzuiger wou pakken haha. Nadat alles geplaatst is heb ik uiteraard de schilder [...]

Reactie van het bedrijf

Ha Marco, Dank voor je uitgebreide feedback! En bedankt voor het lachen(: Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Eerbeek
23 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
Wilt u meer informatie over vacuümglas of glas bestellen?

Neem dan direct contact met ons op!

Open chat
Stel hier je vraag via WhatsApp