Renova Glas
Nog meer comfort dan bij HR++ glas

Nóg beter isoleren!

renova glas

Wilt u maximale isolatie van uw glas door middel van dubbel glas en kunt of wilt u niet kiezen voor triplebeglazing? Kies dan voor onze Renova HR++ beglazing. Semco Renova isoleert tot 10% beter dan de reguliere HR++ beglazing!

De zeer gunstige isolatiewaarde komt door een speciaal ontwikkelde HR-coating waardoor er bij spouw 15 een U-waarde van 1.0 wordt bereikt.

Naast de coating kenmerk dit type glas zich door de zwarte kunststof afstandhouder die wordt toegepast.

Regulier gebruikt men nagenoeg altijd een blank aluminium afstandhouder. Bij Renova gebruiken wij een zwarte kunststof afstandhouder. Dit type afstandhouder heeft een beduidend lagere warmtegeleiding dan de reguliere aluminium af standhouder. Daarnaast is het zwart veel rustiger qua look; de aluminium versie schittert meer, door weerkaatsing van het licht.

Renova Isolatieglas

De ideale nieuwe glassoort voor de renovatie van uw woning. Kan er dubbelglas in uw kozijnen? Dan past er ook Renova glas in. Afgezien van tripleglas of vacuümglas is dit de beste isolerende vorm van dubbelglas. 

Uw ramen krijgen ook een rustiger aanzicht, omdat er geen reflecterend aluminium in zit. Niet alleen bij donkere kozijnen, maar ook bij witte kozijnen geeft dat een rustiger beeld. 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte op voor het ver vangen van uw oud dubbelglas voor Renovaglas. Voor nóg meer comfort en besparing op de energierekening.

De U-waarde ligt telkens 0.1 lager dan bij regulier HR++ glas:

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad - uitgezonderd maatwerk

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

opgeleverde Renova Projecten

Klik op een project voor een korte beschrijving en voor/na foto’s.

Het verschil tussen

HR++ glas en Renova

Er zijn twee verschillen tussen standaard HR++ en Renova Glas. Ten eerste de soort coating en ten tweede de afstandhouder.

Door de zwarte TGI kunststof afstandhouder worden koudebruggen vermeden en condens aan de binnenzijde van het glas vermeden.

Door de verbeterde coating wordt de isolatiewaarde van Renova Glas verbetert.

Voordelen renova glas

RenovaGlas bestellen

Bij glashandel Aart Bouman kunt u Renova Glas bestellen door een mail te sturen naar orders@aartbouman.nl

Wilt u liever nog wat meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk. Stuur een e-mail naar info@aartbouman.nl of bel ons op 055 760 1111.

Alles wat u wilt weten

Veelgestelde vragen

Renova glas is een verbeterde variant van HR-isolatieglas. De HR-coating is iets harder waardoor de isolatiewaarde verbeterd is. Daarnaast is de afstandhouder tussen het glas van zwart kunststof in plaats van aluminium.

De mogelijkheden zijn afhankelijk van de diepte van de sponning in het kozijn. Deze glassoort past namelijk niet in elk kozijn.

In een situatie waar al dubbelglas zit, kan dit vaak wel vervangen worden door Renova glas. In een situatie waar enkel glas aanwezig is, is vervangen niet altijd mogelijk. In dat geval moet er gekeken worden naar het gewicht van het glas ten opzichte van enkelglas. En de dikte van dit nieuwe glas ten opzichte van het enkelglas.

De dikte van het glas is afhankelijk van twee factoren. Ten eerste de spouw en ten tweede de dikte van de glasbladen zelf. Wilt u weten welke dikte geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met ons op.

Renova glas kost iets meer dan gewoon HR++ glas. Echter deze meerkosten kunt u terugverdienen door nog 10% meer te besparen op de energierekening.

Benieuwd naar de kosten voor Renova glas? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen langs en maken een passende offerte voor u!

Jazeker kan dat. Het glas voldoet iets sneller aan de voorwaarden. Vanaf spouw 12 heeft dit glas de HR++ classificatie en komt u in aanmerking voor subsidie, mits u 8m² of meer laat vervangen.

De U-waarde van het glas is afhankelijk van de breedte van de spouw. 

Bij spouw 15 is de U-waarde al 1.0! Deze waarde behaal je niet met gewoon HR++ glas. Dit komt door de speciale 1.0-coating van Renova Glas.

Een isolatieruit houdt altijd meer geluid tegen dan enkelglas. Het Ro novaglas kan echter ook worden voorzien van
een dikkere buitenruit of een folie tussen het glas die het glas geluidswerend maakt. U heeft dan geluidwerend Renova Glas, met alle eigenschappen van Renova Glas behouden.

Er zijn twee verschillen tussen standaard HR++ en Renova Glas. Ten eerste de soort coating en ten tweede de afstandhouder.

Door de zwarte TGI kunststof afstandhouder worden koudebruggen vermeden en condens aan de binnenzijde van het glas vermeden.

Door de verbeterde coating wordt de isolatiewaarde van Renova Glas verbetert.

De isolatiewaarde van Renova glas is beter dan die van standaard HR++ glas. Dit komt doordat de  HR-coating verbetert is.

Bij dezelfde spouwbreedte is de U-waarde van Renova Glas 0.1 lager dan bij gewoon HR glas.

De ISDE regeling

Subsidie aanvragen voor Renova Glas

Als woningeigenaar of eigenaar van een zakelijk pand kunt u in aanmerking komen voor de ISDE regeling. Met Renova Glas voldoet u sneller aan de voorwaarde voor de subsidie. Al met spouw 12 haalt u de vereiste U-waarde van 1.2 W/m²K.

Op rvo.nl leest u alles over de voorwaarden van de ISDE subsidie regeling. 

De ervaringen

van onze klanten

Goed werk

De mensen die het glas kwamen plaatsen hebben het goed gedaan. Prima team!
- Epe

Prima service en uitvoering

De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Vriendelijke en servicegerichte medewerkers.
- Apeldoorn

Een mens- en klantvriendelijk bedrijf

Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf, ondanks dat niet alles goed ging, waaronder een bovenraampje wat lek was. Dit werd snel en vakkundig opgelost en het raam vervangen. We zijn blij met HR++ ramen op de benedenverdieping, er werd efficiënt gewerkt. Compliment voor het vervangen van een oude douchecabinedeur naar een glazen deur. Ondanks dat de muren niet helemaal recht liepen, toch een prachtig resultaat. Kortom, top!! Ook het overleg aan de telefoon is professioneel en oplossingsgericht.
- Apeldoorn

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Ook voor kleine stukjes glas kun je bij Aart Bouman goed en snel terecht, De maatvoering is exact, de plaatjes passen perfect in de koof.
- Ugchelen

Uitvoering perfect uitgevoerd.

Duidelijke offerte, uitvoering werkzaamheden volgens planning en keurig uitgevoerd.
- Apeldoorn
62 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Meer informatie of een offerte voor Renova Glas?

Neem dan direct contact met ons op!

Stel hier je vraag via WhatsApp