Dubbelglas

Warm in de winter en zomers lekker koel

Dubbelglas / isolatieglas

Bent u op zoek naar een glaszetter voor het leveren en plaatsen van dubbelglas

Dan zit u bij glashandel Aart Bouman goed. Wij kunnen dubbelglas voor u op maat leveren en plaatsen voor elk gewenst project. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen of dubbelglas online bestellen via ons bestelformulier. 

Heeft u vragen over het meest geschikt glastype? Onze glaszetters adviseren u graag over het meest geschikte glastype. 

Ons team verzorgt het leveren en plaatsen van dubbelglas in de regio Apeldoorn, Ugchelen, Kootwijk, Stroe, Hoenderloo, Vaassen, Gortel, Epe, Eerbeek, Brummen, Lieren, Beekbergen en Teuge.
dubbelglas

Wat is dubbelglas?

Isolatieglas is een assemblage van twee glasbladen met ertussen een afstand houder. Hoe breder de spouw tussen het glas, hoe beter de isolatiewaarde. Standaard dubbelglas met lucht in de spouw geeft meer isolatie en comfort dan enkelglasEchter verdwijnt er bij ‘gewoon’ dubbelglas nog wel warmte door de ruiten naar buiten. Oud dubbelglas kan beter vervangen worden door HR++ glas om meer comfort en een hogere isolatiewaarde te verkrijgen.

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

opgeleverde Dubbelglas Projecten

Klik op een project voor een korte beschrijving en voor/na foto’s.

Wat is

HR++ glas

Bij HR-glas zit er op de binnenruit een coating die de warmte van binnen terugkaatst in de woning. Hierdoor is het warmteverlies vele malen kleiner dan bij ‘gewoon’ dubbelglas zonder coating. De breedte van de spouw bepaalt of het glas een + of ++ classificatie krijgt. 

HR-glas is ook te leveren met een hele dunne spouw voor bijvoorbeeld monumenten waar maar een beperkte spouwdiepte is. In dat geval spreken we van monumentenglasBij puien op het zuiden of (zuid)westen is het te overwegen om voor zonwerend glas te kiezen. De zonnewarmte wordt bij zonwerend glas namelijk grotendeels teruggekaatst, zodat het binnen in de woning minder opwarmt.

Nog beter isoleren met triple glas

Naast dubbelglas, voorzien van twee glasbladen, is het ook mogelijk om drie glasbladen te assembleren met twee afstand houders. We spreken in dat geval van Triple glas. Met Triple glas wordt een nog  nog hogere isolatiewaarde gerealiseerd. Hiervoor is wel een diep kozijn nodig, omdat het al gauw om een glasdikte gaat van minimaal 32 mm.

de ervaringen

van onze klanten

Betrouwbare toeleverancier

Levert netjes op tijd.

Reactie van het bedrijf

Ha Wim, Hartelijk dank voor je positieve recensie. Tevreden klanten is waar wij het voor doen. Groeten van het team Aart Bouman

- Apeldoorn

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service!

Er wordt zeer snel gereageerd op vragen en orderbevestigingen of offertes worden snel gemaakt. De levertijd is ook in vergelijking met voorgaande leverancier veel sneller. Prijs ook ook veel beter en ze zijn zeer klantvriendelijk. Dus kortom: TOP en zeer tevreden!

Reactie van het bedrijf

Ha Janneke, Hartelijk bedankt! Op naar nog veel mooie dingen! Groeten van het team Aart Bouman

- Epe

Zeer goede samenwerking, zeer goed adviserend

Ben erg tevreden over de samenwerking, zowel op kantoor als op de werkvloer , zal jullie zeker aanraden bij mijn klanten
- Apeldoorn

Top bedrijf doen wat ze zeggen

Vlotte communicatie duidelijke taal, en als het een keer tegen zit word het eerlijk benoemd en ook opgelost. Zij nemen hun verantwoordelijkheid serieus en voor ons dus een betrouwbare en fijne partner om zaken mee te kunnen doen

Reactie van het bedrijf

Ha Teunis, Bedankt voor je positieve review. Wij ervaren hetzelfde! Op naar mooie dingen in de toekomst. Groeten van het team Aart Bouman

- Lunteren

Snel en netjes, in één woord Topservice!

Binnen een 10 dagen een nieuwe ruit, geïnstalleerd en al.
- Haase
11 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen?

Neem dan direct contact met ons op!

Open chat
Stel hier je vraag via WhatsApp