Dubbelglas

Warm in de winter en zomers lekker koel

Dubbelglas / isolatieglas

Bent u op zoek naar een glaszetter voor het leveren en plaatsen van dubbelglas

Dan zit u bij glashandel Aart Bouman goed. Wij kunnen dubbelglas voor u op maat leveren en plaatsen voor elk gewenst project. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen of dubbelglas online bestellen via ons bestelformulier. 

Heeft u vragen over het meest geschikt glastype? Onze glaszetters adviseren u graag over het meest geschikte glastype. 

Ons team verzorgt het leveren en plaatsen van dubbelglas in de regio Apeldoorn, Ugchelen, Kootwijk, Stroe, Hoenderloo, Vaassen, Gortel, Epe, Eerbeek, Brummen, Lieren, Beekbergen en Teuge.
dubbelglas

Wat is dubbelglas?

Isolatieglas is een assemblage van twee glasbladen met ertussen een afstand houder. Hoe breder de spouw tussen het glas, hoe beter de isolatiewaarde. Standaard dubbelglas met lucht in de spouw geeft meer isolatie en comfort dan enkelglasEchter verdwijnt er bij ‘gewoon’ dubbelglas nog wel warmte door de ruiten naar buiten. Oud dubbelglas kan beter vervangen worden door HR++ glas om meer comfort en een hogere isolatiewaarde te verkrijgen.

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

opgeleverde Dubbelglas Projecten

Klik op een project voor een korte beschrijving en voor/na foto’s.

Wat is

HR++ glas

Bij HR-glas zit er op de binnenruit een coating die de warmte van binnen terugkaatst in de woning. Hierdoor is het warmteverlies vele malen kleiner dan bij ‘gewoon’ dubbelglas zonder coating. De breedte van de spouw bepaalt of het glas een + of ++ classificatie krijgt. 

HR-glas is ook te leveren met een hele dunne spouw voor bijvoorbeeld monumenten waar maar een beperkte spouwdiepte is. In dat geval spreken we van monumentenglasBij puien op het zuiden of (zuid)westen is het te overwegen om voor zonwerend glas te kiezen. De zonnewarmte wordt bij zonwerend glas namelijk grotendeels teruggekaatst, zodat het binnen in de woning minder opwarmt.

Nog beter isoleren met triple glas

Naast dubbelglas, voorzien van twee glasbladen, is het ook mogelijk om drie glasbladen te assembleren met twee afstand houders. We spreken in dat geval van Triple glas. Met Triple glas wordt een nog  nog hogere isolatiewaarde gerealiseerd. Hiervoor is wel een diep kozijn nodig, omdat het al gauw om een glasdikte gaat van minimaal 32 mm.

de ervaringen

van onze klanten

gewoon goed

Snel en vakkundig herstel van een grote oude dubbelglas-ruit op de 1e verdieping. Vakmannen die een mooi en goed resultaat leveren. Werken netjes, maken er geen rommeltje van.

Reactie van het bedrijf

Ha Albert. Dank voor je feedback, tevreden klanten, daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Zeer tevreden!

Van offerte tot plaatsing is alles volgens afspraak verlopen. Prettige en duidelijke communicatie. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt bij de plaatsing van de ramen. Een aantasting in het kozijn werd bovendien ook keurig behandeld en afgewerkt door de medewerkers én bovendien kosteloos!

Reactie van het bedrijf

Ha Betty, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Goed om te horen dat de aantasting in het kozijn ook goed is aangepakt! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Fijn bedrijf om mee samen te werken!!

Het team van Bouman weet wat service inhoud. Al jaren klant bij Aart Bouman naar volle tevredenheid!

Reactie van het bedrijf

Ha Jeffrey, Hartelijk bedankt voor je positieve feedback. Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Helemaal volgens verwachting !

Na het opmeten van het glas kregen we binnen een paar dagen een duidelijke offerte met keuze opties zoals afgesproken. Volgens afspraak is het glas geplaatst door een ervaren team van glaszetters. Ze werkten snel en netjes. We zijn echt tevreden met het werk wat is verricht.

Reactie van het bedrijf

Ha Henk, Hartelijk dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Goede, duidelijke communicatie en vakkundige glaszetters.

Na een prettig advies- en inmeet gesprek een duidelijke en scherpe offerte ontvangen. Na plaatsing bleek er iets niet helemaal naar onze wens te zijn verlopen, dit is geheel kosteloos en keurig opgelost. Wij zullen jullie dan ook zeker bij een ieder aanbevelen.

Reactie van het bedrijf

Ha Roel, Dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen?

Neem dan direct contact met ons op!

Open chat
Stel hier je vraag via WhatsApp