Ventistone
Geen houtrot meer aan kozijnen

Wij zijn dealer van...

Ventistone steenvezelprofielen

Houten kozijnen hebben door weersinvloeden veel te lijden en vergen daarom veel onderhoud. Onderhoud dat vaak te laat wordt opgepakt, waardoor verf schraal wordt en het hout (met name de liggende delen) niet meer goed beschermd. Met te vochtig hout en zelfs houtrot als gevolg.

Zoekt u een oplossing om de onderhoudskosten van uw houten kozijnen te reduceren? Nieuw in ons assortiment, Ventistone steenvezelprofielen! Dé oplossing om houtrotschade en onnodige schilderbeurten aan uw kozijnen te voorkomen.

Glashandel Aart Bouman is een officiële dealer van Ventistone. Wij leveren én plaatsen deze steenvezelprofielen bij zowel particulieren als bedrijven in de regio Apeldoorn, Ugchelen, Kootwijk, Stroe, Hoenderloo, Vaassen, Gortel, Epe, Eerbeek, Brummen, Lieren, Beekbergen en Teuge.

Ventistone profielen

Met Ventistone profielen voorkomt u houtrotschade aan uw kozijnen. Ze beschermen uw kozijnen namelijk tegen weer en wind door de unieke samenstelling van geperst steenwol, voorzien van een watergedragen coating die universeel overschilderbaar is. Ventistone profielen zijn bestand tegen alle klimatologische invloeden en niet milieubelastend waardoor ze niet meer rotten en dus veel langer mee gaan!

De profielen worden met kliklijm en montagepads op het houten kozijn bevestigd. Door geen spijkers of schroeven te gebruiken is er ook geen condenspunt in het hout. Veel houtrot ontstaat namelijk door het aanwezig zijn van schroeven in het hout, waardoor vocht vanuit het hout zorgt voor het roesten van de schroef of spijker.

Door het plaatsen van de Ventistone profielen zorgt u dat het kozijn droog blijft en er voldoende natuurlijke ventilatie plaatsvindt. Dit betekent dat de onderhoudskosten tot wel 50% worden verminderd. 

Stelt u zich eens voor dat u bijvoorbeeld niet eens per 5 jaar jaar te hoeft te schilder, maar eens per 7 jaar voldoende is? Dat scheelt natuurlijk enorm! Met Ventistone profielen zorgt u voor droge houtconstructies, zodat duurzaam onderhoud in de toekomst mogelijk is tegen lage kosten.

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

Direct bestellen?

Wij helpen u graag aan onderhoudsvrije kozijnen!

Voor de bevestiging:

Kliklijm

Door de innoverende innovatie van kliklijm is het bevestigen van ventistone profielen en ventistone neuslatten schadevrij. De slimme combinatie van de afstandpad en kliklijm maken het mogelijk dat de Ventistone steenvezelprofielen eenvoudig kunnen worden geplaatst, zonder het kozijn te beschadigen.

De afstandhouders tussen het houten kozijnen en het steenvezelprofiel, zorgen ervoor dat het kozijn nog voldoende kan ventileren en dus zijn natuurlijke vochtgehalte behoudt.

Dankzij de baanbrekende Kliklijm innovatie wordt het monteren van alle neuslatten en dorpelafdekkers aanzienlijk eenvoudiger. Door de slimme combinatie van afstandpad en lijm werk je slim, snel, schadevrij en zonder geknoei. Maar veruit het mooiste van Kliklijm is dat je een arbeidsgang over kunt slaan.

Dé pluspunten van ventistone

Ventistone kopen

Wilt u de onderhoudskosten aan uw woning of bedrijfspand verlagen? Ventistone is dé oplossing tegen houtrotschade en onnodig schilderwerk. Ventistone is uitvinder en tevens leverancier van steenvezelprofielen die voorkomen dat houtrot aan uw kozijnen ontstaat. 

De profielen ventileren en zorgen dat houten kozijnen droog blijven. Geen verfgebreken meer en onderhoudskosten die dalen tot wel 50%. Wilt u direct Ventistone profielen of neuslatten kopen? Neem contact met ons op.

Officiële

Ventistone dealer

Zoekt u een Ventistone dealer in Apeldoorn en omgeving? Glashandel Aart Bouman is een officiële dealer van Ventistone. Wij kunnen Ventistone profielen leveren en indien gewenst ook plaatsen. De profielen die wij leveren bestaan uit geperst steenwol, voorzien van een watergedragen coating die in elke gewenste RAL kleur leverbaar is. Tevens zijn de profielen universeel overschilderbaar en bestand tegen alle weersomstandigheden en niet belastend voor het milieu.

De ervaringen

van onze klanten

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Goede kwaliteit van de voorzetramen, prima service voor de levering en prettige communicatie.
- Ede

Netjes goed verpakt

Perfect, Super snel
- Voorthuizen

Uitstekende service

Vlotte en accurate levering.
- Heerde

Snel en goede service een pluim!!

Snel en goede service een pluim!!
- Tilburg

Uitstekend!

Heldere website, snelle levering, prima verpakt, ben zeer tevreden!
- Stiens
159 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Meer informatie over ventistone of direct bestellen?

Neem dan direct contact met ons op!

Stel hier je vraag via WhatsApp