Opties figuurglas

Ons ruime aanbod

Figuurglas

De ervaringen

van onze klanten
“Een bijzondere positieve ervaring. Aart Bouman en zijn vakmannen hebben bij ons nieuwe dubbel ramen geleverd. En àlles klopte; de redelijke prijs, de maatvoering, en kwaliteit. En de mannen zijn bijzonder netjes en ruimen de boel voor 100% op.”
Thea/Jan van den Heuvel
Apeldoorn
"Ons 1927 huis bevatte nog een aantal enkel glas ramen. Offerte bij Bouman opgevraagd, er werd deskundig ingemeten en duidelijke afspraken gemaakt. In twee dagen werd zowel door de glas expert als de timmerman uitstekend werk verricht. Wij zijn heel tevreden klanten! Dank!"
Eveline Zandee
Apeldoorn
"Op 25 en 26 mei 2020 heeft de firma Aart Bouman bij ons al het glas vervangen. Wij zij zeer tevreden over het geleverde werk en een aantal adviezen die wij kregen van de glaszetters. Het ziet er allemaal prima uit en het werk werd geheel opgeruimd achtergelaten door de glaszetters. Kortom een aanbeveling waard. Ook dient vermeld te worden dat de contacten steeds zeer prettig waren."
Adri Jongeling
Apeldoorn
"Wij zijn zeer tevreden met het dubbelglas bij ons geplaatst door Aart Bouman. En dat op zeer deskundige wijze met een scherpe prijs. Ook door deskundige medewerkers. Zeker ook klantgericht, vriendelijk en met veel aandacht. Rekening houdend met onze oudere kozijnen, prima werk"
Niek Dijsselbloem
Apeldoorn

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen?

Neem dan direct contact met ons op!

Stel hier je vraag via WhatsApp