Terug naar overzicht

Mk5 Skelet Handkitpistool

 35,44

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België
EAN: 8711595008471 Artikelnummer: mk5-skelet-kitpistool Categorieën: ,

Beschrijving

MK 5 SKELET HANDKITPISTOOL

Na het glaszetten, is het de beurt aan de kitspuit om het werk af te maken. De randverbindingen van het glas naar het hout dienen met glaskit te worden gedicht.

De beglazingskit zit in kokers van 290ml. Alleen de professionele veelgebruikers, de zogenaamde heavy-users, kiezen voor worsten van 600ml ipv de kokers. Wij adviseren bijna altijd om te kiezen voor kokers. De kitspuit die u hiervoor nodig heeft is, naast de beglazingskit, óók geschikt voor alle kokers silicone- en andere verlijmingskitten.

Wij adviseren dit product wanneer u een goed kitpistool nodig heeft voor de reguliere kitsoorten en u niet dagelijks met dit stuk gereedschap aan het werkt hoeft te zijn. Het kitpistool is een open uitvoering waardoor u de kokers makkelijk kunt plaatsen. Het handvat, wat is bevestigd aan het kitpistool, ligt gemakkelijk in de hand. U zult ook merken dat u het handvat makkelijk kunt indrukken waardoor u de juiste dosering kunt bepalen. Het MK 5 skelet handkitpistool is geschikt voor kokers van 310 ml.
Dit kitpistool is een perfecte keuze voor alle basis kitsoorten. Bij geregeld gebruik van de wat stuggere (lijm)kitten, zoals een high tack lijm of hybride (lijm)kit, adviseren wij de HK 40 kitspuit.

  • Deze kitspuit heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding voor niet dagelijks gebruik.
  • Deze kitspuit wordt per stuk geleverd in een kartonnen verpakking.
  • Garantie: dit product heeft een garantie van 6 maanden.