DucoFit 50

Wat zijn je voorkeuren

Klik op het informatieicoon voor meer informatie

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maat die u opgeeft, wordt de totale lengte van het ventilatierooster, inclusief eindkappen. Totale lengte is uw gatmaat + 20mm.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Zelfregulerend
Zelfregulerend
Optioneel kan het rooster worden voorzien van een extra zelf regulerend profiel die ervoor zorgt dat de luchttoevoer grotendeel afgesloten wordt bij harde wind. Dit profiel bevindt zich niet direct zichtbaar in de buitenflens van het rooster.
Kleur ventilatierooster
Kleur ventilatierooster
U kunt hier kiezen uit Aluminiumkleur (Anodic), Crème (RAL9001) of Wit (RAL9010). Overige RAL kleuren zijn op aanvraag ook verkrijgbaar, tegen meerprijs. Stuur daarvoor een mail met de gewenste specificaties en kleur naar online@aartbouman.nl of bel of app naar 055- 760 11 11.
Aluminium
Aluminium
Ral 9001
Ral 9001
Ral 9010
Ral 9010
Bedieningskeuze
Bedieningskeuze
Standaard word het ventilatierooster uitgerust met een kleine hendel (ca15/20mm) waarmee het rooster geopend en gesloten kan worden. Deze zit aan binnenzijde van het rooster (zowel links als rechts). Indien gewenst kunt u het rooster uit laten voeren met koordbediening: keuze voor of linker- of rechterzijde (bij roosters >1500mm aan beide zijden). Let op: dit kan niet achteraf worden aangebracht en moet dus bij productie gemonteerd worden. U kunt ook kiezen voor stangbediening: aan de hendel kan er een bedieningsstang van 75cm worden geklikt. Deze optie is ook later nog aan te brengen of te verwijderen. Stang heeft in principe dezelfde kleur (basis) als het rooster. Optioneel kan er via onderdelen, een stangbegeleider voor op raam/kozijn worden besteld. Ook mogelijk is het om langere hendels te bestellen.
Kleur eindkap
Kleur eindkap
De ventilatierooster worden voorzien van eindkappen in één van de volgende kleuren: wit of zwart. U kunt hier kiezen welke optie u wenst.
Beglazingsrubber
Beglazingsrubber

Overzicht

Maat (mm)


Opties


Verkoopprijs

€ 


Kleur

€ 


Stangbediening

€ 


Beglazingsrubber

€ 


BTW

€ 

Beschrijving

ducoFit 50 (zr)

Het DucoFit 50 ventilatierooster  is een zelfregelend ventilatierooster dat specifiek ontwikkeld is voor ‘onzichtbare’ compacte kalfplaatsing. Het fraaie, afgeronde binnenrooster is toepasbaar in elke bouwsituatie en is geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het rooster is bijzonder eenvoudig en snel te plaatsen en wordt standaard voorzien van voorgeboorde schroefgaten. De schroeven zijn ‘onzichtbaar’ na bevestiging. Het rooster en de bediening vormen één geheel. Dit maakt een nette afwerking – bv. het schilderen rond het ventilatierooster – mogelijk. Bovendien kan deze makkelijk gereinigd worden.

Plaatsen

Klik hier voor de plaatsinginstructie.

Voordelen DucoFit 50

  • ‘Onzichtbare’ plaatsing
  • Rooster en bediening vormen één geheel
  • Makkelijk te monteren
  • Uitstekende thermische werking
  • Makkelijk schoon te houden