Gehard etsglas

Wat zijn je voorkeuren

Klik op het informatieicoon voor meer informatie

 103,04 216,16

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten, ook wel de bestelmaten of maakmaten  genoemd.  De glasplaat wordt op precies die maten gemaakt, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm. Vult u eerst de maten in, daarna kunt u de gewenste dikte aangeven.  Als het glas in een kozijn komt of ergens anders tussen moet passen, houd dan rondom een speling van 2à 3mm aan. Let op: wilt u een grotere afmeting spiegel bestellen, meer dan 3100 mm breed of 3100 mm hoog, dan is het handig om ons hierover per mail te berichten via online@aartbouman.nl. Op basis van de gegevens die u ons verstrekt kunnen we dan de goede prijs bepalen en u een offerte sturen.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen.

Type
Afgeronde hoeken
Gehard etsglas is verkrijgbaar in diktes vanaf 4 t/m 10mm. Daarbij is 4 en 6mm vooral geschikt voor in een deur of bovenlicht en 8 of 10 voor tafelbladen of binnenwanden
Model
Model
Gehard etsglas kan ook in een model worden geleverd. Bij het bestellen van een stuk etsglas in een model geeft u het model op zoals je er van buitenaf tegen aankijkt, waarbij de buitenkant de gladde kant is. De ruwe zijde zit dus aan de binnenkant. Voor een model betaalt u een toeslag op het glas, die varieert van 30% tot 200%. Door het model te kiezen wordt de prijs automatisch aangepast met de geldende toeslag. Mocht het gewenste model niet in ons modellenoverzicht staan, geen nood! Stuur een mail naar online@aartbouman.nl met een schets van de gewenste maatvoering. Vaak is het wel zo te regelen dat het gewenste model gesneden wordt.  In sommige gevallen is de enige optie een mal aan te leveren en die te laten digitaliseren tegen bijkomende kosten. U ontvangt altijd eerst een prijsopgave.
Verpakking
Verpakking
Wij bieden u de gelegenheid om uw glasplaat te laten inpakken. Dit kan handig zijn als u de spiegel zelf ook nog wilt vervoeren.   Verpakken doen wij niet standaard, om het milieu te sparen. De afvalberg is al groot genoeg, en alle beetjes helpen. Let wel; Wij verpakken tot maximaal 100x200 cm.

Overzicht

Maat (mm)


Type


Prijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

Artikelnummer: gehard-etsglas Categorie: