Terug naar overzicht

Gelaagd Glas Geluidswerend

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 85,82 143,75

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten, ook wel de bestelmaten of maakmaten  genoemd.  U dient zelf rekening te houden met eventuele omtrekspeling. Het glas wordt op precies die maten gemaakt die u opgeeft, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm. Vult u eerst de maten in, daarna kunt u de gewenste dikte aangeven. Let op: wilt u een grotere afmeting bestellen, meer dan 3100 mm breed of 3100 mm hoog, dan is het handig om ons hierover per mail te berichten via online@aartbouman.nl. Op basis van de gegevens die u ons verstrekt kunnen we dan de goede prijs bepalen en u een offerte sturen.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Type
Afgeronde hoeken
Gelaagd glas bestaat uit twee glasbladen, aan elkaar gelamineerd met één of meerdere folies. Het is  verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Uitleg van de types: 33.1 betekent: 2 glasplaten van 3mm, met 1 folie ( 0,38mm) ertussen, totale dikte 6,38mm. 66.2 betekent: 2 glasplaten van 6mm, met 2 folies (2 x 0,38 = 0,76mm) ertussen, totale dikte 12,76mm.
Verpakking
Verpakking
Wij bieden u de gelegenheid om uw artikel te laten inpakken. Dit kan handig zijn als u het artikel zelf ook nog wilt vervoeren, het zorgt er namelijk voor dat de ruit  niet beschadigt of breekt.   Verpakken doen wij niet standaard, dit om milieutechnische redenen. De afvalberg is namelijk al groot genoeg, en alle beetjes helpen. Let wel; Wij verpakken tot maximaal 100x200 cm.

Overzicht

Maat (mm)


Type


Opties


Afwijkende kleur

€ 


Verkoopprijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België
Artikelnummer: Gelaagd-glas-geluidswerend Categorie:

Beschrijving

Gelaagd Glas Geluidwerend

Elke soort gelaagd glas laat minder geluid door dan gewoon floatglas.

Als we de standaard folie vervangen voor een geluidsreducerende folie, dan hebben we eengoede  geluidswerende glasplaat.

Ideaal voor geluidsstudio’s, werkruimtes of toepassingen bij een drukke verkeerssituatie.

Let wel; het resultaat word bepaald door de totale bouwkundige constructie. De muren en vloeren kunnen ook geluid doorlaten.

Toepassingen

In binnendeuren en -kozijnen, bijvoorbeeld tussen kantoor en fabriek of tussen spreekkamers en gang.

Voor gevelkozijnen is dit glas ook toe te passen in isolatieglas. Vraag naar de mogelijkheden! 055- 760 11 11 of verkoop@aartbouman.nl