BENGglas

Wat zijn je voorkeuren

Klik op het informatieicoon voor meer informatie

 495,00 645,00

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
Hier geeft u de netto productiemaat op; de ruiten worden op deze maat gemaakt, met een afwijkingstolerantie van 2mm. Vul hier minimaal 300 x 300 in. Wilt u een kleinere maat dan 300 x 300mm? Neem dan contact met ons op, in sommige gevallen is het wel mogelijk. Stuur s.v.p. een mail naar online@aartbouman.nl met de gewenste afmetingen.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Type
Afgeronde hoeken
Vooralsnog staat alleen de standaardtype er in. Het is ook een optie om één of beide bladen gelaagd uit te voeren. Neem daarvoor contact met ons op via online@aartbouman.nl
Verpakking
Verpakking

Overzicht

Maat (mm)


Type


Opties


Verkoopprijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

Artikelnummer: BENGglas Categorie:

Beschrijving

bengglas

BENGglas is een perfect product voor de renovatiemarkt. Het glas is extreem dun in vergelijking met standaard HR++ isolatieglas, maar isoleert stukken beter!

Deze BASIC variant heeft een U-waarde van 0.40. Er zit rondom een afdichtingsrand van slechts 10 mm en een absorptiepunt om eventueel vocht op te nemen. Daarnaast zitten er op regelmatige afstand micro-afstandhouders en in één hoek een vacuümventiel.

Let op: als u een smalle sponning heeft, kan een deel van de rand in het zicht komen, samen met het ventiel en absorbtiepunt.

Voordelen bengglas

  • isoleert beter dan HR++ en tripleglas
  • U-waarde 0.4W/m²K 
  • dunner dan gewoon isolatieglas
  • gehard glas: 5x sterker
  • 15 jaar garantie
  • geluidsreductie van 36 dB
  • ideaal voor renovatie
  • energielabel verbetert 

garantie

BENGglas heeft een garantietermijn van 15 jaar. De eerste 5 jaar is de garantie 100%, daarna loopt deze af naar rato. De garantie betreft enkel het herleveren van het glas.

levertijd

Het productieproces vergt nogal wat tijd en de vraag is groot; u moet rekening houden met een levertijd van ca. 3 maanden