Terug naar overzicht

DucoTon 10

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maat die u opgeeft, wordt de totale lengte van het ventilatierooster, inclusief eindkappen. Vul minimaal 200 en maximaal 2500mm in. Het standaard  is het advies om strakke sponningmaat in de breedte te nemen met 6mm aftrek. Of om bij de glasbreedte 4mm op te tellen. Dit komt bij een sponning van 17mm overeen met dagmaat +28mm. De roosterlengte is hierdoor perfect afgestemd op jouw specifieke situatie. Let op bij kunstof kozijnen kan dat anders liggen, laat u desnoods vooraf door ons goed adviseren.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Glasgoot
Glasgoot
Voor de glasgoot telt u bij de totale glasdikte een speling van 6mm op. Zoek dan de gootbreedte die daarbij past. Is deze niet verkrijgbaar, kies dan de eerste optie die breder is. Bij bevestiging met bandje en kit is een speling vanaf 4mm voldoende.  
Zelfregulerend
Zelfregulerend
Optioneel kan het rooster worden voorzien van een extra zelf regulerend profiel die ervoor zorgt dat de luchttoevoer grotendeel afgesloten wordt bij harde wind. Dit profiel bevindt zich niet direct zichtbaar in de buitenflens van het rooster.
Kleur ventilatierooster
Kleur ventilatierooster
U kunt hier kiezen uit Aluminiumkleur (Anodic), Crème (RAL9001) of Wit (RAL9010). Overige RAL kleuren zijn op aanvraag ook verkrijgbaar, tegen meerprijs. Stuur daarvoor een mail met de gewenste specificaties en kleur naar online@aartbouman.nl of bel of app naar 055- 760 11 11.
Aluminium
Aluminium
Ral 9001
Ral 9001
Ral 9010
Ral 9010
Bedieningskeuze
Kleur eindkap
Kleur eindkap
De ventilatierooster worden voorzien van eindkappen in één van de volgende kleuren: grijs, wit, crème of zwart. U kunt hier kiezen welke optie u wenst.
Beglazingsrubber
Beglazingsrubber
Als u deze opties kiest, krijgt u rubber geleverd in de lengte van het bestelde ventilatierooster. Het rubber komt tussen het glas en het rooster in geklemd.

Overzicht

Maat (mm)


Opties


Verkoopprijs

€ 


Kleur

€ 


Afwijkende kleur

€ 

Glasgoot

€ 

Zelfregulerend

€ 

Stangbediening

€ 

Beglazingsrubber

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België

Beschrijving

ducoton 10 (zr)

Het Ducoton 10 ventilatierooster is het meest bestelde en dus meest populaire roostertype, afkomstig uit de productlijn Ducoton van Duco. Het product is leverbaar vanaf glasgoot 12mm, waarmee dit type ventilatierooster gebruikt kan worden in combinatie met enkel glas. De maximale glasdikte mag 38mm zijn.

Daarnaast heeft dit product, net als alle Duco ventilatieroosters een thermische onderbreking, met aanvullend een dubbele afdichting met borstel op de trommel, uniek voor het type ducoton. In de tonserie zijn er 2 types; de ducoton 10 en de ducoton 18.

Duco hanteert de slogan “glasaftrek 80 is prachtig”, waarmee ze aangeven dat bij bestelling van het rooster in combinatie met dubbelglas, 80 mm van de hoogte van het glas moet worden afgetrokken. Dit is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat het glas en het ventilatierooster perfect in het kozijn passen.

Plaats de ventilatieroosters volgens de plaatsingsvoorschriften van DUCO.

Voordelen Ducoton 10

  • Traploos instelbaar
  • Dubbele afdichting met borstels
  • Heeft zeer goede prijs/prestatie verhouding
  • Makkelijk te monteren
  • Uitstekende thermische werking
  • Makkelijk schoon te houden