Terug naar overzicht

DucoTon 18

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maat die u opgeeft, wordt de totale lengte van het ventilatierooster, inclusief eindkappen. Vul minimaal 200 en maximaal 2500mm in. Het standaard  is het advies om strakke sponningmaat in de breedte te nemen met 6mm aftrek. Of om bij de glasbreedte 4mm op te tellen. Dit komt bij een sponning van 17mm overeen met dagmaat +28mm. De roosterlengte is hierdoor perfect afgestemd op jouw specifieke situatie. Let op bij kunstof kozijnen kan dat anders liggen, laat u desnoods vooraf door ons goed adviseren.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Glasgoot
Glasgoot
Voor de glasgoot telt u bij de totale glasdikte een speling van 6mm op. Zoek dan de gootbreedte die daarbij past. Is deze niet verkrijgbaar, kies dan de eerste optie die breder is. Bij bevestiging met bandje en kit is een speling vanaf 4mm voldoende.  
Kleur ventilatierooster
Kleur ventilatierooster
U kunt hier kiezen uit Aluminiumkleur (Anodic), Crème (RAL9001) of Wit (RAL9010). Overige RAL kleuren zijn op aanvraag ook verkrijgbaar, tegen meerprijs. Stuur daarvoor een mail met de gewenste specificaties en kleur naar online@aartbouman.nl of bel of app naar 055- 760 11 11.
Aluminium
Aluminium
Ral 9001
Ral 9001
Ral 9010
Ral 9010
Bedieningskeuze
Kleur eindkap
Kleur eindkap
De ventilatierooster worden voorzien van eindkappen in één van de volgende kleuren: grijs, wit, crème of zwart. U kunt hier kiezen welke optie u wenst.
Beglazingsrubber
Beglazingsrubber
Als u deze opties kiest, krijgt u rubber geleverd in de lengte van het bestelde ventilatierooster. Het rubber komt tussen het glas en het rooster in geklemd.

Overzicht

Maat (mm)


Opties


Verkoopprijs

€ 


Kleur

€ 


Afwijkende kleur

€ 

Glasgoot

€ 

Zelfregulerend

€ 

Stangbediening

€ 

Beglazingsrubber

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België

Beschrijving

ducoton 18

DucoTon 18 is een ‘Ton’ ventilatierooster met ‘Soft-Line’ design buitenprofiel.
Het rooster werd in 1992 geïntroduceerd en wordt naar volle tevredenheid in veel projecten toegepast.

Het DucoTon 18 ventilatierooster is de grotere broer van de DucoTon 10 en wordt gebruikt in situaties waar men toch meer ventilatiecapaciteit wil. Men neemt dan voor lief dat dit type een slag groter en dus meer in het zicht zit.. Het product is leverbaar met een beperkte aanbod van glasgoot. Namelijk glasgoot 26 en 30mm. De DucoTon 18 is dus niet geschikt voor dun of heel dik glas.

DucoTon 18 heeft geen mogelijkheid tot zelfreguleren; het wordt handbediend open en dichtgezet.

Daarnaast heeft dit product, net zoals alle DUCO ventilatieroosters een thermische onderbreking, met aanvullend een dubbele afdichting met borstels op de trommel, uniek voor het type DucoTon. In de serie zijn er 2 typen: de DucoTon 10 en de DucoTon 18.

De Duco slogan “glasaftrek 80 is prachtig” geldt NIET voor dit product! Bij bestelling van het rooster in combinatie met dubbelglas, moet er 120 mm van de hoogte van het glas worden afgetrokken. Dit is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat het glas en het ventilatierooster perfect in het kozijn passen.

Plaats de ventilatieroosters volgens de plaatsingsvoorschriften van DUCO.

Voordelen Ducoton 18

  • Traploos instelbaar
  • Dubbele afdichting met borstels
  • Grote ventilatiecapaciteit
  • Makkelijk te monteren
  • Uitstekende thermische werking
  • Makkelijk schoon te houden