Terug naar overzicht

Kachelglas Vloerplaat

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 218,68 311,68

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten, ook wel de bestelmaten of maakmaten genoemd. U dient zelf rekening te houden met eventuele speling. Het glas wordt op precies die maten gemaakt die u opgeeft, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm. Vult u eerst de maten in, daarna kunt u de gewenste soort aangeven.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Type
Afgeronde hoeken
U kunt hier kiezen uit extra helder glas, of zwart glas. Wilt u een andere variant aanvragen, neem dan contact met ons op via online@aartbouman.nl. Er is nog veel meer mogelijk!
Verpakking
Verpakking
Wij bieden u de gelegenheid om uw te laten inpakken in folie, met hoekbeschermers. Dit kan handig zijn als u het glas zelf ook nog wilt vervoeren. Verpakken doen wij niet standaard, om het milieu te sparen. De afvalberg is al groot genoeg, en alle beetjes helpen. Let wel; Wij verpakken tot maximaal 100x200 cm.

Overzicht

Maat (mm)


Type


Opties


Afwijkende kleur

€ 


Verkoopprijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België
Categorieën: ,

Beschrijving

kachel vloerplaat

Wilt u voorkomen dat er schroei- of brandplekken in de vloer ontstaan door spattende vonken uit de kachel of open haard? Dan is een vloerplaat van gehard glas een mooie oplossing. 

De vloerplaat is gehard zodat het de hoge temperatuur van het vuur aankan en niet snel breekt als u er een keer per ongeluk op staat of tegenaan stoot.

We leveren de vloerplaat standaard in 6mm extra helder gehard glas, rondom mooi geslepen en afgeronde hoeken.

Naast de (extra) heldere glasplaat kunt u bij ons ook kiezen voor een zwarte glasplaat.

Een extra optie is een uitsparing, zodat de plaat om de kachel aansluit. Soms is het mogelijk om de kachel op de vloerplaat te zetten, dit is afhankelijk van de soort kachel.

Welke grootte moet ik bestellen?

Het beste is om de vloerplaat in ieder geval minimaal 30cm (300mm) voor de kachel en 10cm (100mm) naast de kachel te laten uitsteken. Als er dan gloeiende stukjes uitvallen met laden, worden ze opgevangen door de vloerplaat en blijft uw vloer onbeschadigd.

Of u een sparing neemt, is afhankelijk van hoe dicht het deurtje bij de zijkant zit en wat u zelf mooi vindt. We raden aan een sparingbreedte op te geven van de breedte van de kachel plus 5mm en een diepte van minimaal 100mm. De binnenhoeken van de sparing hebben een radius van 13mm, vandaar dat het het beste is om de sparing 5mm breder te maken dan uw kachel is.

We kunnen ook andere vormen leveren, als uw gewenst model er niet bij staat kunt u contact met ons opnemen om uw wens te bespreken. 

wat is de levertijd?

Uw glasplaat wordt op maat gemaakt. Houd daarom rekening met een levertijd van ca. 3 werkweken.

hoe onderhoud ik mijn kachelvloerplaat?

De vloerplaat is van glas, dus regelmatig even schoonmaken met een glasreiniger is aan te bevelen. Als de kachel niet op de vloerplaat staat kunt u de vloerplaat ook even weghalen om de vloer te kunnen stofzuigen of dweilen.