Woning uit 1900

Onlangs hebben we een mooie klus mogen uitvoeren aan een woning uit 1900 aan de Soerenseweg. Er zat nog overal enkelglas in, dus de energiekosten van de bewoners was reden om deze renovatie te doen.
Omdat het raamhout te smal is voor HR++ glas hebben we, in overleg met de bewoner, de kozijnen opgedikt.  Op plaatsen waar weldorpels zaten, zijn deze weggehaald en na het opdikken weer teruggeplaatst.
Hierdoor ontstaat ruimte voor HR++ glas en het aanzicht van de woning verandert niet. het glas is ook niet vastgezet met glaslatten en kit, maar met Renoseal. Renoseal is een flexibele stoppasta die niet uitdroogt zoals traditionele stopverf, maar wel de klassieke uitstraling van stopverf heeft.
Gerelateerde projecten
Woningen renovatie

Isoleren pand

Dit karakteristieke pand aan de Koninginnelaan hebben we mogen helpen isoleren. Er zijn verschillende typen glas gebruikt: Vacuümglas voor de ruiten waar dat mogelijk was

Lees verder »
Renova Glas

RenovaGlas woonkamer

Deze woning in Apeldoorn is deels voorzien van RenovaGlas. Door de speciale coating heeft dit glas een U-waarde van slechts 1.0 W/m²K.   Daarnaast is

Lees verder »
Renova Glas

Woonboerderij Beemte

Deze woning is voorzien van Renova Glas en het glas in lood van de bovenlichten is in isolatieglas geplaatst. Een mooie verduurzaming van deze woning!

Lees verder »
Stel hier je vraag via WhatsApp