Ventilatieroosters

Op zoek naar nieuwe ventilatieroosters?

Ventilatieroosters

Wij zijn een onafhankelijke glashandel én glaszetter als het gaat om ventilatieroosters.

Samen met u bekijken wij wat voor u de beste oplossing is. Naast advies en levering kunnen wij de complete montage voor u uitvoeren. Dat doen de vertrouwde mensen van ons vaste team met glaszetters.
 

Ons team verzorgt het leveren en plaatsen van ventilatieroosters in Apeldoorn, Ugchelen, Kootwijk, Stroe, Hoenderloo, Vaassen, Gortel, Epe, Eerbeek, Brummen, Lieren, Beekbergen en Teuge.

duco ventilatieroosters

Waarom is ventilatie belangrijk?

Voor een gezond binnenklimaat in woningen en kantoren zijn twee zaken essentieel; de luchtkwaliteit en de vochthuishouding.
Creëer een prettig binnenklimaat met ventilatieroosters. Af en toe een raam open zetten is niet voldoende. Even luchten is namelijk niet hetzelfde als ventileren. Onze kwalitatief hoogstaande aluminium ventilatieroosters van Duco zorgen voor een goede luchtdoorstroming in uw huis. 

Alleen 24 uur per dag ventileren met verse lucht zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Het is de beste manier om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren. Schimmel en vocht krijgen door de juiste aanvoer van verse lucht minder kans om zich in uw huis te ontwikkelen.

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

opgeleverde ventilatieroosters

Klik op een project voor een korte beschrijving en voor/na foto’s.

Wij leveren

Duco ventilatieroosters

Wij kunnen u een compleet assortiment ventilatieroosters leveren. Onze hoofdleverancier is Duco, maar wij kunnen uiteraard ook andere merken leveren.
Standaard worden de roosters geleverd met een bedieningshendel aan beide kanten van het rooster. Tegen meerprijs kunnen wij ook zorgen dat er koord- of stangbediening meegeleverd wordt. 

U kunt hierbij aangeven of u de bediening links of rechts uitgevoerd wilt hebben. Vanaf een breedte van 150 cm is het rooster gedeeld in twee helften, zodat u het rooster per helft kunt bedienen. 

Onze ventilatieroosters zijn leverbaar in standaard kleuren die uit voorraad leverbaar zijn, namelijk aluminium, RAL 9010 en RAL 9001. Verder is elke RAL-kleur toe te passen, maar moet u rekening houden met een hogere prijs en langere levertijd.

WELKE SOORTEN VENTILATIEROOSTERS ZIJN ER?

Ventilatieroosters zijn er in alle soorten en maten. Geluidwerende roosters, extra dunne roosters, er is echt heel veel mogelijk. En dat ook in kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een rooster dat aan de binnenkant een andere kleur heeft dan aan de buitenkant. Wij gebruiken niet alleen Duco ventilatieroosters, maar ook andere merken zoals ARALCO of BUVA kunnen wij u leveren.

GELUIDSWERING

Het comfort binnenshuis wordt niet alleen door de luchtkwaliteit en binnentemperatuur bepaald. Ook eventuele geluidsoverlast kan een rol spelen. Vooral aan drukke wegen en in de buurt van spoorwegen en luchthavens kan die overlast groot zijn. Geluiddempende ventilatieroosters zijn voorzien van duurzaam dempingsmateriaal die helpen de geluidsoverlast te beperken. Deze roosters zijn hierdoor wel dieper dan normaal.

BRANDWERING
De FireMax ZR van Duco is het eerste brandwerende raamventilatierooster dat op de Nederlandse markt geïntroduceerd is. Het rooster is geschikt voor zowel ‘onzichtbare’ compacte kalfplaatsing achter het buitenspouwblad, als plaatsing op het glas.
Het gerenommeerde bedrijf Efectis Nederland BV (Centrum voor brandveiligheid) gaf de FireMax ZR een uitstekende beoordeling op het gebied van vlamdichtheid, thermische isolatie en tegengaan van lekkage.

BRANDWERING

De FireMax ZR van Duco is het eerste brandwerende raamventilatierooster dat op de Nederlandse markt geïntroduceerd is. Het rooster is geschikt voor zowel ‘onzichtbare’ compacte kalfplaatsing achter het buitenspouwblad, als plaatsing op het glas.
Het gerenommeerde bedrijf Efectis Nederland BV (Centrum voor brandveiligheid) gaf de FireMax ZR een uitstekende beoordeling op het gebied van vlamdichtheid, thermische isolatie en tegengaan van lekkage.

Pollenfilter

Met een pollenfilter verbetert u het luchtklimaat in de woning. Bovendien is het erg fijn voor mensen met astma of hooikoorts, omdat pollen en stofdeeltjes door de filter worden opgevangen. 

En in de zomer heeft u met een pollenfilter geen last meer van muggen die uw slaapkamer binnendringen! 

Een pollenfilter is supermakkelijk te plaatsen. U kunt het rooster van het ventilatierooster losklikken, het filter op maat knippen en in het rooster schuiven. Een kind kan de was doen! 

de ervaringen

van onze klanten

Betrouwbare toeleverancier

Levert netjes op tijd.

Reactie van het bedrijf

Ha Wim, Hartelijk dank voor je positieve recensie. Tevreden klanten is waar wij het voor doen. Groeten van het team Aart Bouman

- Apeldoorn

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service!

Er wordt zeer snel gereageerd op vragen en orderbevestigingen of offertes worden snel gemaakt. De levertijd is ook in vergelijking met voorgaande leverancier veel sneller. Prijs ook ook veel beter en ze zijn zeer klantvriendelijk. Dus kortom: TOP en zeer tevreden!

Reactie van het bedrijf

Ha Janneke, Hartelijk bedankt! Op naar nog veel mooie dingen! Groeten van het team Aart Bouman

- Epe

Zeer goede samenwerking, zeer goed adviserend

Ben erg tevreden over de samenwerking, zowel op kantoor als op de werkvloer , zal jullie zeker aanraden bij mijn klanten
- Apeldoorn

Top bedrijf doen wat ze zeggen

Vlotte communicatie duidelijke taal, en als het een keer tegen zit word het eerlijk benoemd en ook opgelost. Zij nemen hun verantwoordelijkheid serieus en voor ons dus een betrouwbare en fijne partner om zaken mee te kunnen doen

Reactie van het bedrijf

Ha Teunis, Bedankt voor je positieve review. Wij ervaren hetzelfde! Op naar mooie dingen in de toekomst. Groeten van het team Aart Bouman

- Lunteren

Snel en netjes, in één woord Topservice!

Binnen een 10 dagen een nieuwe ruit, geïnstalleerd en al.
- Haase
11 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen?

Neem dan direct contact met ons op!

Open chat
Stel hier je vraag via WhatsApp