Ventilatieroosters

Zorg voor een optimaal binnenklimaat

toevoer van verse lucht

Ventilatieroosters

Bent u op zoek naar (nieuwe) ventilatieroosters in uw raam? U kunt naast het leveren van verschillende glassoorten, ook bij ons terecht voor het leveren én plaatsen van ventilatieroosters. Met een ventilatierooster zorgt u voor voortdurende toevoer van schone lucht en bovendien een goed binnenklimaat.

Wij hebben verschillende soorten ventilatieroosters van het merk DUCO in ons assortiment. Dit gaat van standaard zelfregulerende ventilatieroosters tot aan zonwering en ventilatie in één product. Onze glaszetters kijken samen met u welk type ventilatierooster de beste oplossing voor u is.

Ons team verzorgt het leveren en plaatsen van ventilatieroosters in de regio Apeldoorn, Ugchelen, Kootwijk, Stroe, Hoenderloo, Vaassen, Gortel, Epe, Eerbeek, Brummen, Lieren, Beekbergen en Teuge.

duco ventilatieroosters

Waarom is ventilatie belangrijk?

Voor een gezond binnenklimaat in woningen en kantoren zijn twee zaken essentieel namelijk: de luchtkwaliteit en de vochthuishouding. Door het plaatsen van ventilatieroosters creëert u een prettig binnenklimaat.

We spreken van juiste ventilatie als 24-uur per dag verse lucht in de woning wordt toegevoerd. Dit kan met ventilatieroosters, maar er zijn ook glastypen zoals Fineo vacuümglas waarbij het plaatsen van ventilatieroosters geen optie is. In dat geval adviseren wij om zoveel mogelijk uw raam open te zetten.

Voldoende ventileren zorgt voor een optimaal binnenklimaat! En tevens worden zo geuren, vocht en schadelijke stoffen afgevoerd, zo krijgen schimmels minder kans om zich in huis te ontwikkelen. En wist u dat de juiste ventilatie ook voorkomt dat er condens op uw ruit komt? 

Met onze hoogstaande aluminium ventilatieroosters van DUCO zorgt u voor een goede, continue luchtdoorstroom in uw huis.

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

Direct ventilatieroosters voor uw ruit bestellen?

Wij helpen u graag met ventilatieroosters!

Voor elke situatie

Welke soorten zijn er?

Ventilatieroosters zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Wij leveren standaard (zelfregulerende) ventilatieroosters, brandwerende ventilatieroosters en geluiddempende ventilatieroosters. Zelfs extra dunne ventilatieroosters kunnen wij leveren. Een greep uit ons assortiment:

Standaard

Bij zelfregulerende ventilatieroosters wordt de luchtstroom op natuurlijke wijze toegevoerd door een regelbare klep enerzijds en zelfregelende klep anderzijds. 

De zelfregelende klep heeft een mechanische werking, die ervoor zorgt dat het ventilatievolume gelijk blijft bij windstoten. 

Met een standaard ventilatieroosters heeft u altijd een aangenaam comfort in huis.

Geluidswerend

Het comfort binnenshuis wordt niet alleen door de luchtkwaliteit en binnentemperatuur bepaald. 

Ook eventuele geluidsoverlast kan een rol spelen. Vooral aan drukke wegen en in de buurt van spoorwegen en luchthavens kan die overlast groot zijn. 

Geluiddempende ventilatieroosters zijn voorzien van duurzaam dempingsmateriaal die helpen de geluidsoverlast te beperken. Deze roosters zijn hierdoor wel dieper dan normaal.

Brandwerend

De FireMax ZR van Duco is het eerste brandwerende raamventilatierooster dat op de Nederlandse markt geïntroduceerd is. 

Het rooster is geschikt voor zowel ‘onzichtbare’ compacte kalfplaatsing achter het buitenspouwblad, als plaatsing op het glas. 

Het gerenommeerde bedrijf Efectis Nederland BV (Centrum voor brandveiligheid) gaf de FireMax ZR een uitstekende beoordeling op het gebied van vlamdichtheid, thermische isolatie en tegengaan van lekkage.

De bediening van ventilatieroosters

Wij kunnen u een compleet assortiment ventilatieroosters leveren. Onze hoofdleverancier is DUCO, maar wij kunnen uiteraard ook andere merken leveren zoals ARALCO of BUVA.

Standaard worden de roosters geleverd met een bedieningshendel aan beide kanten van het rooster. Tegen meerprijs kunnen wij ook zorgen dat er koord- of stangbediening meegeleverd wordt. 

U kunt hierbij aangeven of u de bediening links of rechts uitgevoerd wilt hebben. Vanaf een breedte van 150 cm is het rooster gedeeld in twee helften, zodat u het rooster per helft kunt bedienen.

Ventilatieroosters bestellen?

Nieuwe ventilatieroosters nodig? Met een kwalitatief hoogwaardig ventilatierooster van Duco kiest u echt voor kwaliteit. Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment en geven u graag advies over de mogelijkheden voor uw situatie.

Direct bestellen? Neem contact met ons op via055 760 1111 of stuur een e-mail naar info@aartbouman.nl.

Zoveel keuze!

Kleuren én toepassingen van ventilatieroosters

DUCO ventilatieroosters zijn toepasbaar in elke bouwsituatie, zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Ze zijn geschikt voor elk type raam van hout- tot aan kunststofkozijnen.

Onze ventilatieroosters zijn standaard uit voorraad leverbaar in de kleuren aluminium, RAL 9010 en RAL 9001. Daarnaast zijn ventilatieroosters ook leverbaar in elke andere gewenste RAL-kleur. Of bijvoorbeeld met verschillende kleuren aan de binnen-en buitenkant. Let op: dit is tegen meerprijs en met een langere levertijd.

Extra optie

Kies voor een pollenfilter

Met een pollenfilter verbetert u het luchtklimaat in de woning. Bovendien is het erg fijn voor mensen met astma of hooikoorts, omdat pollen en stofdeeltjes door de filter worden opgevangen. 

En in de zomer heeft u met een pollenfilter geen last meer van muggen die uw slaapkamer binnendringen! Een pollenfilter is super makkelijk te plaatsen. U kunt het rooster van het ventilatierooster los klikken, het filter op maat knippen en in het rooster schuiven. Een kind kan de was doen! 

de ervaringen

van onze klanten

Werkt zeer netjes en volgens afspraak.

Nadat de offerte gemaakt was en wij akkoord gaven, kon de planning gemaakt worden wat netjesaangepast werd op ons vanwege mijn werk. 3 dagen van te voren even een belletje vanuit kantoor met de vraag of ik het niet vergeten was, top! Uiteindelijk al het glas vervangen van ons huis, en na goed advies aan de achterzijde gekozen voor het zonwerende glas wat echt een mega verschil is! Personeel werkt zeer netjes en ruimen alles achter zich op, vond het nogal overdreven dat de glaszetter zelf de stofzuiger wou pakken haha. Nadat alles geplaatst is heb ik uiteraard de schilder [...]

Reactie van het bedrijf

Ha Marco, Dank voor je uitgebreide feedback! En bedankt voor het lachen(: Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Eerbeek

gewoon goed

Snel en vakkundig herstel van een grote oude dubbelglas-ruit op de 1e verdieping. Vakmannen die een mooi en goed resultaat leveren. Werken netjes, maken er geen rommeltje van.

Reactie van het bedrijf

Ha Albert. Dank voor je feedback, tevreden klanten, daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Zeer tevreden!

Van offerte tot plaatsing is alles volgens afspraak verlopen. Prettige en duidelijke communicatie. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt bij de plaatsing van de ramen. Een aantasting in het kozijn werd bovendien ook keurig behandeld en afgewerkt door de medewerkers én bovendien kosteloos!

Reactie van het bedrijf

Ha Betty, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Goed om te horen dat de aantasting in het kozijn ook goed is aangepakt! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Fijn bedrijf om mee samen te werken!!

Het team van Bouman weet wat service inhoud. Al jaren klant bij Aart Bouman naar volle tevredenheid!

Reactie van het bedrijf

Ha Jeffrey, Hartelijk bedankt voor je positieve feedback. Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Helemaal volgens verwachting !

Na het opmeten van het glas kregen we binnen een paar dagen een duidelijke offerte met keuze opties zoals afgesproken. Volgens afspraak is het glas geplaatst door een ervaren team van glaszetters. Ze werkten snel en netjes. We zijn echt tevreden met het werk wat is verricht.

Reactie van het bedrijf

Ha Henk, Hartelijk dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn
19 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Meer informatie over ventilatieroosters?

Neem dan direct contact met ons op!

Open chat
Stel hier je vraag via WhatsApp