Ventilatieroosters

Op zoek naar nieuwe ventilatieroosters?

Ventilatieroosters

Wij zijn een onafhankelijke glashandel én glaszetter als het gaat om ventilatieroosters.

Samen met u bekijken wij wat voor u de beste oplossing is. Naast advies en levering kunnen wij de complete montage voor u uitvoeren. Dat doen de vertrouwde mensen van ons vaste team met glaszetters.
 

Ons team verzorgt het leveren en plaatsen van ventilatieroosters in Apeldoorn, Ugchelen, Kootwijk, Stroe, Hoenderloo, Vaassen, Gortel, Epe, Eerbeek, Brummen, Lieren, Beekbergen en Teuge.

duco ventilatieroosters

Waarom is ventilatie belangrijk?

Voor een gezond binnenklimaat in woningen en kantoren zijn twee zaken essentieel; de luchtkwaliteit en de vochthuishouding.
Creëer een prettig binnenklimaat met ventilatieroosters. Af en toe een raam open zetten is niet voldoende. Even luchten is namelijk niet hetzelfde als ventileren. Onze kwalitatief hoogstaande aluminium ventilatieroosters van Duco zorgen voor een goede luchtdoorstroming in uw huis. 

Alleen 24 uur per dag ventileren met verse lucht zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Het is de beste manier om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren. Schimmel en vocht krijgen door de juiste aanvoer van verse lucht minder kans om zich in uw huis te ontwikkelen.

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

opgeleverde ventilatieroosters

spiegel in slaapkamer
Blog
De keuze voor de perfecte spiegel!

Iedereen heeft er wel één of meer in zijn of haar woning hangen. Een spiegel in de badkamer, een spiegel in de gang om nog even uw looks te checken voordat u gaat. Of een spiegel in de woonkamer als decoratie aan de muur. Maar, welke toepassingen, kleuren en figuren zijn er nou eigenlijk allemaal?

Lees verder »

Klik op een project voor een korte beschrijving en voor/na foto’s.

Wij leveren

Duco ventilatieroosters

Wij kunnen u een compleet assortiment ventilatieroosters leveren. Onze hoofdleverancier is Duco, maar wij kunnen uiteraard ook andere merken leveren.
Standaard worden de roosters geleverd met een bedieningshendel aan beide kanten van het rooster. Tegen meerprijs kunnen wij ook zorgen dat er koord- of stangbediening meegeleverd wordt. 

U kunt hierbij aangeven of u de bediening links of rechts uitgevoerd wilt hebben. Vanaf een breedte van 150 cm is het rooster gedeeld in twee helften, zodat u het rooster per helft kunt bedienen. 

Onze ventilatieroosters zijn leverbaar in standaard kleuren die uit voorraad leverbaar zijn, namelijk aluminium, RAL 9010 en RAL 9001. Verder is elke RAL-kleur toe te passen, maar moet u rekening houden met een hogere prijs en langere levertijd.

WELKE SOORTEN VENTILATIEROOSTERS ZIJN ER?

Ventilatieroosters zijn er in alle soorten en maten. Geluidwerende roosters, extra dunne roosters, er is echt heel veel mogelijk. En dat ook in kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een rooster dat aan de binnenkant een andere kleur heeft dan aan de buitenkant. Wij gebruiken niet alleen Duco ventilatieroosters, maar ook andere merken zoals ARALCO of BUVA kunnen wij u leveren.

GELUIDSWERING

Het comfort binnenshuis wordt niet alleen door de luchtkwaliteit en binnentemperatuur bepaald. Ook eventuele geluidsoverlast kan een rol spelen. Vooral aan drukke wegen en in de buurt van spoorwegen en luchthavens kan die overlast groot zijn. Geluiddempende ventilatieroosters zijn voorzien van duurzaam dempingsmateriaal die helpen de geluidsoverlast te beperken. Deze roosters zijn hierdoor wel dieper dan normaal.

BRANDWERING
De FireMax ZR van Duco is het eerste brandwerende raamventilatierooster dat op de Nederlandse markt geïntroduceerd is. Het rooster is geschikt voor zowel ‘onzichtbare’ compacte kalfplaatsing achter het buitenspouwblad, als plaatsing op het glas.
Het gerenommeerde bedrijf Efectis Nederland BV (Centrum voor brandveiligheid) gaf de FireMax ZR een uitstekende beoordeling op het gebied van vlamdichtheid, thermische isolatie en tegengaan van lekkage.

BRANDWERING

De FireMax ZR van Duco is het eerste brandwerende raamventilatierooster dat op de Nederlandse markt geïntroduceerd is. Het rooster is geschikt voor zowel ‘onzichtbare’ compacte kalfplaatsing achter het buitenspouwblad, als plaatsing op het glas.
Het gerenommeerde bedrijf Efectis Nederland BV (Centrum voor brandveiligheid) gaf de FireMax ZR een uitstekende beoordeling op het gebied van vlamdichtheid, thermische isolatie en tegengaan van lekkage.

Pollenfilter

Met een pollenfilter verbetert u het luchtklimaat in de woning. Bovendien is het erg fijn voor mensen met astma of hooikoorts, omdat pollen en stofdeeltjes door de filter worden opgevangen. 

En in de zomer heeft u met een pollenfilter geen last meer van muggen die uw slaapkamer binnendringen! 

Een pollenfilter is supermakkelijk te plaatsen. U kunt het rooster van het ventilatierooster losklikken, het filter op maat knippen en in het rooster schuiven. Een kind kan de was doen! 

de ervaringen

van onze klanten

gewoon goed

Snel en vakkundig herstel van een grote oude dubbelglas-ruit op de 1e verdieping. Vakmannen die een mooi en goed resultaat leveren. Werken netjes, maken er geen rommeltje van.

Reactie van het bedrijf

Ha Albert. Dank voor je feedback, tevreden klanten, daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Zeer tevreden!

Van offerte tot plaatsing is alles volgens afspraak verlopen. Prettige en duidelijke communicatie. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt bij de plaatsing van de ramen. Een aantasting in het kozijn werd bovendien ook keurig behandeld en afgewerkt door de medewerkers én bovendien kosteloos!

Reactie van het bedrijf

Ha Betty, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Goed om te horen dat de aantasting in het kozijn ook goed is aangepakt! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Fijn bedrijf om mee samen te werken!!

Het team van Bouman weet wat service inhoud. Al jaren klant bij Aart Bouman naar volle tevredenheid!

Reactie van het bedrijf

Ha Jeffrey, Hartelijk bedankt voor je positieve feedback. Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Helemaal volgens verwachting !

Na het opmeten van het glas kregen we binnen een paar dagen een duidelijke offerte met keuze opties zoals afgesproken. Volgens afspraak is het glas geplaatst door een ervaren team van glaszetters. Ze werkten snel en netjes. We zijn echt tevreden met het werk wat is verricht.

Reactie van het bedrijf

Ha Henk, Hartelijk dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Goede, duidelijke communicatie en vakkundige glaszetters.

Na een prettig advies- en inmeet gesprek een duidelijke en scherpe offerte ontvangen. Na plaatsing bleek er iets niet helemaal naar onze wens te zijn verlopen, dit is geheel kosteloos en keurig opgelost. Wij zullen jullie dan ook zeker bij een ieder aanbevelen.

Reactie van het bedrijf

Ha Roel, Dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen?

Neem dan direct contact met ons op!

Open chat
Stel hier je vraag via WhatsApp