Terug naar overzicht

Pyrolitisch gecoat glas

Enkelglas voorzien van een pyrolitische coating, dezelfde als die gebruikt wordt in HR++ glas. De U-waarde wordt ca. 3,7 W/m²K. Geschikt voor gebruik in beschermde monumenten, waar geen mogelijkheden zijn voor isolatieglas.

De levertijd kan variëren van enkele dagen tot 2 weken.

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 52,00 86,00

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten, ook wel de bestelmaten of maakmaten  genoemd.  U dient zelf rekening te houden met eventuele omtrekspeling. Het glas wordt zo gesneden dat eventuele trekstrepen verticaal komen. Het glas wordt op precies die maten gemaakt die u opgeeft, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm. Vult u eerst de maten in, daarna kunt u de gewenste dikte aangeven. Let op: wilt u een grotere afmeting bestellen, meer dan 3100 mm breed of 3100 mm hoog, dan is het handig om ons hierover per mail te berichten via online@aartbouman.nl. Op basis van de gegevens die u ons verstrekt kunnen we dan de goede prijs bepalen en u een offerte sturen.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Type
Afgeronde hoeken
Probeer te achterhalen welk soort glas in uw woning zit, als het hetzelfde moet worden. Monumentenglas is er in 3 en 4mm. 3mm is mogelijk voor ruiten tot 1 m², 4mm tot 1,5m². Pyrolitisch gecoat glas is verkrijgbaar in 4 en 6 mm. Glas groter dan 1,5m² kunt u beter in 6mm bestellen.
Verpakking
Verpakking
Wij bieden u de gelegenheid om uw glas te laten inpakken in folie, met hoekbeschermers. Dit kan handig zijn als u het glas zelf ook nog wilt vervoeren.   Verpakken doen wij niet standaard, om het milieu te sparen. De afvalberg is al groot genoeg, en alle beetjes helpen. Let wel; Wij verpakken tot maximaal 100x200 cm

Overzicht

Maat (mm)


Type


Opties


Afwijkende kleur

€ 


Verkoopprijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België
Artikelnummer: Floatglas met pyrolitische coating Categorie:

Beschrijving

ENKELGLAS MET PYROLITISCHE COATING

Waar geen isolatieglas mogelijk is voor monumenten, is enkelglas met een pyrolitische coating een van de opties. Dit is gewoon glad enkelglas, met aan de binnenzijde een HR-coating. Hierdoor wordt de isolatiewaarde sterk verbeterd ten opzichte van gewoon enkelglas.

Dit wordt ook wel toegepast in achterzet-/voorzetramen, waarmee een nog betere isolatie te halen is.

Let er echter wel op dat de coating krasgevoelig is, daarom moet het schoonmaken zeer voorzichtig gebeuren.

Toepassingen

Enkelglas met pyrolitische coating wordt toegepast in kozijnen van monumentale panden waar geen mogelijkheden zijn voor isoatieglas of voorzet-/achterzetramen.