Spiegels in de badkamer

Welke spiegel in de badkamer? Dé 3 populairste vormen!

Een mooie spiegel is onmisbaar in de badkamer. Het is een handig hulpmiddel als u zich wilt opmaken, uw haar wilt stylen of gewoon om uzelf te checken voor vertrek.

Elke badkamer heeft een eigen stijl. Een stijl die vaak past bij de rest van het huis. Niet elke spiegel is dus geschikt voor uw badkamer. Want wist u dat elke vorm staat voor een andere uitstraling? Benieuwd welke badkamerspiegel past bij uw badkamerstijl? Wij lichten een aantal populaire vormen toe en vertellen u bij welke stijlen deze spiegels geschikt zijn.

1. De ronde spiegel

We kennen hem allemaal wel. De ronde spiegel. Een van de meest verkochte spiegels op dit moment. Een ronde spiegel past vrijwel bij iedere badkamerstijl. Rond straalt klasse uit met een modern tintje. Ronde badkamerspiegels zijn te verkrijgen in verschillende maten, kleuren en zelfs met verlichting of verwarming zodat het glas niet beslaat gedurende het douchen.

Heeft u een badkamer met veel rechte lijnen? Denk aan tegels, het badmeubel, de douchewand etc? Dan kan een ronde badkamerspiegel zorgen voor het juiste contrast. Een ronde spiegel geeft in dat geval een strakke touch aan uw badkamer. En die ronde vormen kunt u natuurlijk ook in meerdere elementen terug laten komen hé. Bijvoorbeeld in de douchekop of in opbergbakjes of wanddecoratie.

2. De ovale spiegel

De ovale spiegel heeft veel weg van de ronde badkamerspiegel, maar is toch net even anders. Met een ovale badkamerspiegel creëert u een speels effect in de badkamer.

U kunt ze namelijk op verschillende manieren neerhangen. Horizontaal, verticaal, diverse naast elkaar. U kiest eenvoudig zelf wat u mooi vindt en past in de ruimte natuurlijk. De ovale spiegel is net zoals de ronde spiegel ook te verkrijgen in verschillende maten, kleuren lijsten en met verlichting of verwarming.

Een ovale badkamerspiegel is geschikt voor verschillende badkamerstijlen zoals landelijk, industrieel, maar zeker ook modern. De kleur en grootte bepalen de sfeer die de spiegel uitstraalt. Een ovale spiegel is erg leuk te combineren met bijvoorbeeld lampjes aan de zijkant van de lamp. Zo geef je jouw spiegel nét dat beetje extra.

3. De vierkante spiegel

Last but nog least de vierkante spiegel. Een echte klassieker in de badkamer. En ondanks dat de vierkante spiegel een oude klassieker is, staat deze zeker nog in de top 3 van meest populaire varianten. Vierkante spiegels zijn er met en zonder omlijsting, in diverse varianten en ook weer met of zonder verlichting of verwarming.

Een vierkante spiegel doet het goed in bijna ieder interieur. Kies bijvoorbeeld voor een vierkante spiegel met een strakke, zwarte omlijsting in uw industriële badkamer. Of juist één met wat rondere hoeken in een moderne badkamer.

Spiegel voor in uw badkamer kopen?

Bent u op zoek naar een spiegel op maat voor in uw badkamer? Wij hebben een ruim assortiment badkamerspiegels in diverse soorten en maten. U kunt bij ons uw spiegel gemakkelijk online bestellen. Geef ons de gewenste maatvoering en opties door en wij gaan direct voor u aan de slag.

Bekijk ook onze andere blogs voor meer nuttige informatie en handige producten!

Stel hier je vraag via WhatsApp