Terug naar overzicht

Gehard en Gelaagd Glas

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 134,30 325,00

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten, ook wel de bestelmaten of maakmaten  genoemd.  U dient zelf rekening te houden met eventuele omtrekspeling. Het glas wordt op precies die maten gemaakt die u opgeeft, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm. Vult u eerst de maten in, daarna kunt u de gewenste dikte aangeven. Let op: wilt u een grotere afmeting bestellen, meer dan 3100 mm breed of 3100 mm hoog, dan is het handig om ons hierover per mail te berichten via online@aartbouman.nl. Op basis van de gegevens die u ons verstrekt kunnen we dan de goede prijs bepalen en u een offerte sturen.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Type
Afgeronde hoeken
De twee getallen voor de punt geven de dikte van de twee glasplaten aan, het getal na de punt geeft aan hoeveel folies er tussen de glasplaten zitten. De folie is 0,38mm dik. Dus 33.1 bestaat uit 2 glasplaten van 3mm met daartussen 1 folie, totale dikte 6,38mm. 66.2 bestaat uit 2 glasplaten van 6 mm met daartussen 2 folies, totale dikte 12,76mm.   LET OP: De glasplaten zijn altijd rondom pp geslepen en de hoeken hebben een radius van 3mm.
Verpakking
Verpakking
Wij bieden u de gelegenheid om uw glas te laten inpakken in folie, met hoekbeschermers. Dit kan handig zijn als u het glas zelf ook nog wilt vervoeren.   Verpakken doen wij niet standaard, om het milieu te sparen. De afvalberg is al groot genoeg, en alle beetjes helpen. Let wel; Wij verpakken tot maximaal 100x200 cm

Overzicht

Maat (mm)


Type


Opties


Afwijkende kleur

€ 


Verkoopprijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België
Artikelnummer: Gehard-gelaagd Categorie:

Beschrijving

GEHARD EN GELAAGD GLAS

Gehard-gelaagd  glas is een glassoort wat zoals de naam al aangeeft gehard en gelamineerd is.  Twee stukken floatglas worden op maat gemaakt en gaan daarna in de hardingsoven om te worden gehard.

Na het harden komt er tussen de 2 glasplaten meerdere folies. Deze samenstelling gaat vervolgens in een autoclaaf, waar het onder invloed van hogedruk en temperatuur het 1 vast samengesteld product wordt. Dit maakt dit product geschikt is als het ultieme veiligheidsglas. Dit type glas is 6x sterker dan gewoon “normaal” enkelglas.  Daarnaast als 1 van de 2 ruiten toch kapot gaat, springt het in honderden kleine brokjes, maar de folie houdt alles bij elkaar en valt dus ook niet in scherven, wat bij gewoon glas wel gebeurt.  

Gehard-gelaagd glas is het beste product voor balustradeglas.

Door te kiezen voor een bepaalde folie kan je het product een bepaalde eigenschap meegegeven.

Matte folie voor anti-inkijk, geluidsabsorberende folie voor geluidsreductie of extra stevige folie tegen inbraak etc.. Neem voor de extra opties contact op met ons kantoor. 055-760 1111 of verkoop@aartbouman.nl.

Gehard-gelaagd glas kan na het harden en lamineren  verder niet meer bewerkt worden, de ruit kan ook niet meer ingekort worden.

Toepassing

Gehard en gelaagd wordt vooral toegepast bij balustrades.

Let op: gehard gelaagd wordt standaard geleverd met platpoly geslepen randen en hoeken met radius 3mm.