Terug naar overzicht

Glassnijder Mitsuboshi Three Stars

 35,03

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België
EAN: 8721055280040 Artikelnummer: Glassnijder-mitsuboshi Categorieën: ,

Beschrijving

GLASSNIJDER MITSUBOSHI THREE STARS

Glassnijden is een kunst. Het begint met een goed stuk gereedschap en daarnaast veel oefening. Met de glassnijder Three Stars koopt u een goede professionele kunststof glassnijder.

Deze glassnijder heeft een kunststof handvat, een hardmetalen snijwieltje en een reservoir voor het toevoegen van snijvloeistof tijdens het snijden. Voor feilloos snijden zonder splinters.

Wanneer u altijd zorgt voor een goed gevuld oliereservoir, heeft deze glassnijder gegarandeerd een lange levensduur. Dit type ligt lekker in de hand en snijdt gemakkelijk.

Werkwijze

Met deze glassnijder maakt u een glassnede in het glas. Door de juiste druk op de glassnijder uit te oefenen krijgt u een mooie, rechte en strakke glassnede. Hierna kunt u voorzichtig het glas breken. De glasolie zorgt voor een verkoelende werking waardoor de kans op een slechte glassnede wordt verkleind.

Let op: wanneer u met glas bezig bent, adviseren wij u altijd om snijbestendige handschoenen te dragen.

Tip: vanuit de praktijk kiezen wij zelf voor deze variant vanwege het platte uiteinde. Door dit platte eindstuk kunt u kleinere stukken glas makkelijk breken. Dit doet u door het platte eindstuk onder de breuklijn te leggen en daarna licht op de buitenzijde van het tweede stuk te drukken.