Kachelglas

Wat zijn je voorkeuren

Klik op het informatieicoon voor meer informatie

 249,00

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maten die u invult zijn de glasmaten, ook wel de bestelmaten of maakmaten  genoemd.  U dient zelf rekening te houden met eventuele omtrekspeling. Het glas wordt op precies die maten gemaakt die u opgeeft, met een afwijkingstolerantie van max. 2mm.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen.

Type
Afgeronde hoeken
Model
Model
Wilt u glas bestellen dat niet rechthoekig is, zoek dan het gewenste model erbij. U kunt dan de extra gevraagde maten makkelijk invullen. Voor een model betaalt u een toeslag op het glas, die varieert van 30% tot 200%. Door het model te kiezen wordt de prijs automatisch aangepast met de geldende toeslag. Extra informatie
Verpakking
Verpakking

Overzicht

Maat (mm)


Type


Prijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

Artikelnummer: kachelglas Categorie:

Beschrijving

Kachelglas

Kachelglas heet ook wel Robax of  hittebestendig glas. Het kan een zeer hoge temperatuurbelasting tot wel 800 graden Celsius verdragen. Kachelglas is daarom ideaal voor kachels en (design)haarden.

Kachelglas heeft een lage uitzettingscoëfficiënt, waardoor het glas bij zowel warmte als kou niet snel krimpt of uitzet. Dit zorgt ervoor dat het glas niet snel uit elkaar spat. En het glas dus als veilig kan worden beschouwd.

Ons kachelglas is 4mm dik.

kachelglas in houtkachel

Geen enkele kachel of haard is hetzelfde en daarom leveren wij kachelglas altijd voor u op maat. Het glas heeft een dikte van 4mm en de randen zijn niet gepolijst. U geeft ons de gewenste afmetingen door en wij zorgen voor een stuk kachel glas op maat.

Let wel:

Dit type glas kunnen wij niet gebogen leveren!

 

Toepassingen:

 

Kachelglas is geschikt voor diverse soorten kachels, zoals:

Houtkachels en haarden

Elektrische kachels en haarden

Gaskachels en haarden

Deze glassoort is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een bouwlamp, oven en barbecue.