info@aartbouman.nl | 055 - 7601111
Ons werk & referenties
 

Gerealiseerde projecten:

 

Particuliere klanten gaven hun mening:

Dhr. Noordman : 

Al het oude glas in onze woning is vervangen op een voortreffelijke wijze. Echt vakwerk van het advies en de offerte tot en met het zetten van de beglazing en de nazorg. Alles keurig afgewerkt en opgeruimd. Ons huis voelt nu veel comfortabeler aan. En het glas? Zo helder dat het net lijkt of er helemaal geen HR++ ruiten in de kozijnen zitten!

Adri Jongeling, Apeldoorn
"Op 25 en 26 mei 2020 heeft de firma Aart Bouman bij ons al het glas vervangen. Wij zij zeer tevreden over het geleverde werk en een aantal adviezen die wij kregen van de glaszetters. Het ziet er allemaal prima uit en het werk werd geheel opgeruimd achtergelaten door de glaszetters. Kortom een aanbeveling waard. Ook dient vermeld te worden dat de contacten steeds zeer prettig waren."


Niek Dijsselbloem, APELDOORN
"Wij zijn zeer tevreden met het dubbelglas bij ons geplaatst door Aart Bouman. En dat op zeer deskundige wijze met een scherpe prijs. Ook door deskundige medewerkers. Zeker ook klantgericht, vriendelijk en met veel aandacht. Rekening houdend met onze oudere kozijnen, prima werk."


Wendy, Apeldoorn
"Via vrienden bij Aart Bouman terecht gekomen, een aanrader! Inmeten en offerte snel geregeld, scherpe prijs en vakkundig geplaatst. Communicatie tussendoor echt super, we werden continue op de hoogte gehouden t.a.v. datum en tijd van plaatsing."


Lieke en Jos Zwikker, Apeldoorn
"Wij hebben al het dubbelglas van onze woning aan de achterzijde op de begane grond laten vervangen door HR++ glas op advies van Aart Bouman. Ook het badkamerraam laten vervangen door vaste ruit en iso-glas.

De isolatiewaarde is enorm omhoog gegaan en wij zijn blij dat wij dit gedaan hebben. Zowel in de zomer als in de winter hebben wij hier profijt fijn.In alle contacten met dit bedrijf stond de klantgerichtheid en vriendelijkheid voorop. Maar waar het vooral omgaat en ging dat \'het verkregen en gegeven advies goed was\'.

Het plaatsen en vervangen werd op 1 dagdeel gedaan en de monteurs hebben het werk netjes en goed gedaan.

Zonder er verder een lang verhaal van te maken; Wij kunnen de firma Aart Bouman glas etc. bij iedereen aanbevelen. Ze doen wat ze beloven!M.v.g. Lieke en Jos Zwikker

Apeldoorn"


Fam. Noordman, Apeldoorn
"Ons hele vrijstaande huis is voorzien van HR++ glas in bestaande houten kozijnen. Het oude glas was sterk verouderd (2003 en ouder) en aan vervanging toe.We kregen uitstekende adviezen van Aart Bouman, die ook alles snel en vakkundig heeft ingemeten. Alles bleek mogelijk. Zelfs de driekantige ramen op zolder vernieuwen bleek geen enkel probleem. De wens om een gesloten raam te veranderen in een raam dat open kan werd gewoon meegenomen.Daarna een offerte, die lag er met een paar dagen. En met een paar weken kon het werk aanvangen. Een ploeg van vier mensen heeft de klus snel en vakkundig geklaard. Alles volgens afspraak en steeds in overleg zodat we nooit lang in de kou zaten.Het werk duurde dan wel wat langer dan verwacht, maar alles ziet er nu keurig en strak uit. Er is duidelijk voor kwaliteit gegaan en dat in alle opzichten. Zo werd een kromgetrokken scharnier van een buitendeur ook nog even vervangen. Alles voor een goed resultaat!De samenwerking met de schilders, die alles buiten een grote onderhoudsbeurt geven, was soepel en professioneel. Hierdoor ontstaat nu een eindresultaat die de upgrade van ons huis letterlijk mooi doet uitkomen.Meest opvallend resultaat van het glas zetten is dat we er nu heerlijk comfortabel en warm bijzitten (terwijl het buiten nog wintert in het voorjaar...) en de ruiten zó transparant zijn dat het lijkt of er geen glas meer in zit...Puik stukje werk van Aart en z\'n team. Onze complimenten!

"


*Uw naam:
*Woonplaats:
*Emailadres:
*Referentie:
   

Zakelijke klanten gaven hun mening:

Steven Hunink van - te Apeldoorn
"Erg blij zijn wij met het dubbelglas in onze woning dat door Aart Bouman vakkundig en met behoud van karakteristieke kenmerken in ons huis (bouwjaar +/- 1895) is geplaatst. Fijne communicatie, goede planning en vakwerk. Zeker een aanrader!"


Jan Janssen van Jan Janssen Fotografie te Kronenberg
"via Internet ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen met een klein, gaaf project.Bedankt, Jan"


Johan Versteeg van van de Pol te Kootwijkerbroek
"Als handelaar zochten wij een leverancier, die snel en netjes kan leveren tegen een concurrerende prijs. Wij denken deze gevonden te hebben met Aart Bouman.

Hij helpt snel en goed en loopt een stapje harder daar waar nodig is. "


De heer Brunekreeft van Bouwbedrijf Brunekreeft te Stroe
"Aart Bouman levert voor een scherpe prijs op tijd zijn glas. Zijn kracht zit hem wat mij betreft ook vooral in zijn betrouwbaarheid en zijn meedenken. Ook als het om een kleine order gaat. Ook als er iets fout gaat wordt dit prima opgelost. Want je leert een leverancier het beste kennen in de manier waarop hij zijn fout herstelt. Kortom hij is betrouwbaar, meedenkend, scherp in prijs, oplossingsgericht."


*Uw naam:
*Bedrijfsnaam:
 Woonplaats:
*E-mailadres:
*Referentie: