info@aartbouman.nl | 055 - 7601111
Ons werk & referenties
 

Gerealiseerde projecten:

 

Particuliere klanten gaven hun mening:

Ellen van Hierden, Apeldoorn
"Wij zijn erg tevreden over Aart Bouman. Alles is prima volgens afspraak verlopen en vakkundig geplaatst. Zeker een aanrader!

"


Albert en Esther, Wiesel
"\"Fijne communicatie, deskundige informatie, klantgericht, vakmanschap bij plaatsen, meedenkend. Kortom, wij zijn erg tevreden over Glashandel Aart Bouman en erg blij met het resultaat. Onze dank, ook aan Jeroen en Wim die gezorgd hebben voor de plaatsing en afwerking\""


jeroen, Apeldoorn
"Wij zijn tevreden over de service en de plaatsing van Aart Bouman. We hadden wat problemen met de raamlatten en dat is keurig opgelost. Ook trad er een breuk op na een aantal weken en Aart heeft deze ruit zonder problemen snel vervangen. Dus ik zou Aart Bouman zeker aanbevelen."


Inez van Aarst, Apeldoorn
"Dankzij Aart en Marieke helemaal blij met mijn bestelling!

Aart spreekt alles duidelijk door en geeft fijn advies, super!"


Lex van den Brink, Ugchelen
"De offerte was heel schappelijk. De contacten en verdere afhandeling/plaatsing zijn prima verlopen. Ik zou Bouman zeker aanbevelen."


*Uw naam:
*Woonplaats:
*Emailadres:
*Referentie:
   

Zakelijke klanten gaven hun mening:

Jan Janssen van Jan Janssen Fotografie te Kronenberg
"via Internet ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen met een klein, gaaf project.Bedankt, Jan"


Johan Versteeg van van de Pol te Kootwijkerbroek
"Als handelaar zochten wij een leverancier, die snel en netjes kan leveren tegen een concurrerende prijs. Wij denken deze gevonden te hebben met Aart Bouman.

Hij helpt snel en goed en loopt een stapje harder daar waar nodig is. "


De heer Brunekreeft van Bouwbedrijf Brunekreeft te Stroe
"Aart Bouman levert voor een scherpe prijs op tijd zijn glas. Zijn kracht zit hem wat mij betreft ook vooral in zijn betrouwbaarheid en zijn meedenken. Ook als het om een kleine order gaat. Ook als er iets fout gaat wordt dit prima opgelost. Want je leert een leverancier het beste kennen in de manier waarop hij zijn fout herstelt. Kortom hij is betrouwbaar, meedenkend, scherp in prijs, oplossingsgericht."


*Uw naam:
*Bedrijfsnaam:
 Woonplaats:
*E-mailadres:
*Referentie: