info@aartbouman.nl | 055 - 7601111
Ons werk & referenties
 

Gerealiseerde projecten:

 

Particuliere klanten gaven hun mening:

Dhr. Noordman : 

Al het oude glas in onze woning is vervangen op een voortreffelijke wijze. Echt vakwerk van het advies en de offerte tot en met het zetten van de beglazing en de nazorg. Alles keurig afgewerkt en opgeruimd. Ons huis voelt nu veel comfortabeler aan. En het glas? Zo helder dat het net lijkt of er helemaal geen HR++ ruiten in de kozijnen zitten!

Thea/Jan van den Heuvel , Apeldoorn
"Een bijzondere positieve ervaring. Aart Bouman en zijn vakmannen hebben bij ons nieuwe dubbel ramen geleverd.

En àlles klopte; de redelijke prijs, de maatvoering, en kwaliteit. En ... de mannen zijn bijzonder netjes en ruimen de boel voor 100% op."


Eveline Zandee, APELDOORN
"Ons 1927 huis bevatte nog een aantal enkel glas ramen. Offerte bij Bouman opgevraagd, er werd deskundig ingemeten en duidelijke afspraken gemaakt. In twee dagen werd zowel door de glas expert als de timmerman uitstekend werk verricht. Wij zijn heel tevreden klanten! Dank!"


Adri Jongeling, Apeldoorn
"Op 25 en 26 mei 2020 heeft de firma Aart Bouman bij ons al het glas vervangen. Wij zij zeer tevreden over het geleverde werk en een aantal adviezen die wij kregen van de glaszetters. Het ziet er allemaal prima uit en het werk werd geheel opgeruimd achtergelaten door de glaszetters. Kortom een aanbeveling waard. Ook dient vermeld te worden dat de contacten steeds zeer prettig waren."


Niek Dijsselbloem, APELDOORN
"Wij zijn zeer tevreden met het dubbelglas bij ons geplaatst door Aart Bouman. En dat op zeer deskundige wijze met een scherpe prijs. Ook door deskundige medewerkers. Zeker ook klantgericht, vriendelijk en met veel aandacht. Rekening houdend met onze oudere kozijnen, prima werk."


Wendy, Apeldoorn
"Via vrienden bij Aart Bouman terecht gekomen, een aanrader! Inmeten en offerte snel geregeld, scherpe prijs en vakkundig geplaatst. Communicatie tussendoor echt super, we werden continue op de hoogte gehouden t.a.v. datum en tijd van plaatsing."


*Uw naam:
*Woonplaats:
*Emailadres:
*Referentie:
   

Zakelijke klanten gaven hun mening:

Steven Hunink van - te Apeldoorn
"Erg blij zijn wij met het dubbelglas in onze woning dat door Aart Bouman vakkundig en met behoud van karakteristieke kenmerken in ons huis (bouwjaar +/- 1895) is geplaatst. Fijne communicatie, goede planning en vakwerk. Zeker een aanrader!"


Jan Janssen van Jan Janssen Fotografie te Kronenberg
"via Internet ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen met een klein, gaaf project.Bedankt, Jan"


Johan Versteeg van van de Pol te Kootwijkerbroek
"Als handelaar zochten wij een leverancier, die snel en netjes kan leveren tegen een concurrerende prijs. Wij denken deze gevonden te hebben met Aart Bouman.

Hij helpt snel en goed en loopt een stapje harder daar waar nodig is. "


De heer Brunekreeft van Bouwbedrijf Brunekreeft te Stroe
"Aart Bouman levert voor een scherpe prijs op tijd zijn glas. Zijn kracht zit hem wat mij betreft ook vooral in zijn betrouwbaarheid en zijn meedenken. Ook als het om een kleine order gaat. Ook als er iets fout gaat wordt dit prima opgelost. Want je leert een leverancier het beste kennen in de manier waarop hij zijn fout herstelt. Kortom hij is betrouwbaar, meedenkend, scherp in prijs, oplossingsgericht."


*Uw naam:
*Bedrijfsnaam:
 Woonplaats:
*E-mailadres:
*Referentie: