Trendy spiegels in uw interieur!

5 redenen waarom een spiegel onmisbaar is in uw interieur:

Van de slaapkamer tot aan het toilet en de woonkamer tot aan de badkamer. Overal in huis zijn spiegels te vinden. Niet gek ook, want spiegels zijn echt onmisbaar in ons interieur. Bedenk maar eens hoe vaak u er per dag gebruik van maakt. 

Even uw make-up doen, haar of outfit checken of gewoon om even te bekijken hoe u eruit ziet vandaag. Maar naast heel functioneel, zijn spiegels ook een fijne toevoeging van je interieur. Lees onze redenen waarom ook u een spiegel in uw interieur moet hebben!

Laat uw ruimte of woning groter lijken

Heeft u een kleine woonkamer? Of is uw badkamer maar 2 bij 2? Een spiegel in uw interieur is dan een must! Een spiegel in de ruimte doet de ruimte namelijk groter lijken. Een groot deel van uw kamer wordt gereflecteerd in de spiegel wat een optisch groter effect geeft. En kiest u dan voor een grote of kleine spiegel? Dat hangt helemaal af van de daadwerkelijke grootte van de ruimte.

Meer lichtinval!

Heeft u een donkere kleur op de muur? Of weinig ramen in de ruimte? Vooral in de wintermaand kan een beetje extra licht geen kwaad. Met een spiegel in uw interieur lijkt een donkere kamer ineens een stuk lichter. Hang een spiegel zo op dat het licht van buiten in de spiegel reflecteert. Het effect is ge-wel-dig! Uw kamer lijkt zo een stuk lichter dan deze in werkelijkheid is. 

Handig toch?!

spiegel in woonkamer

Decoratie aan de muur

Een spiegel is echt niet alleen functioneel. Een spiegel in uw interieur kan ook onwijs decoratief zijn. Denk bijvoorbeeld aan een grote spiegel boven de bank. Of op een plek waarvoor u niet direct weet wat daar neer te hangen. 

Een spiegel is dan een snelle, goede oplossing. Spiegels in het interieur zijn in verschillende vormen te verkrijgen, waardoor u een speels effect kunt creëren. Hang bijvoorbeeld wat ronde en driehoekige bij elkaar. En combineer dan direct ook kleuren voor een extra speels effect.

spiegel in woonkamer interieur

Geschikt voor een kledingkast

Staat die outfit wel leuk? Passen mijn schoenen wel bij deze broek? Een passpiegel is dé oplossing. Met een passpiegel in uw interieur hoeft u niet meer te twijfelen. U kunt zichzelf van top tot teen bekijken. Zet een passpiegel bijvoorbeeld tegen de muur of hang deze op als het niet een al te grote is.

spiegel om kleren te passen

Past in elke ruimte

Waar heeft u allemaal een spiegel hangen? De badkamer, hal, woonkamer, keuken, toilet en noem maar op. Het maakt niet uit om welke ruimte het gaat. Een spiegel is geschikt voor elke ruimte in uw interieur. Wij hopen dat wij u hebben kunnen overtuigen om een spiegel toe te voegen aan uw interieur. Wilt u een spiegel op maat voor in uw interieur? Wij leveren spiegels op maat. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u! Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

spiegel in de slaapkamer
Trendy spiegels in uw interieur!

Bekijk ook onze andere blogs voor meer nuttige informatie en handige producten!

Stel hier je vraag via WhatsApp