Glaszetten
De beste glaszetter in de regio

Op zoek naar de beste glaszetter in Apeldoorn?

Wij zijn uw glaszetter

Wij zijn een onafhankelijke glashandel en glaszetter, gevestigd op het industrieterrein aan de Wilmersdorf in Apeldoorn.

Samen met u bekijken wij wat voor u de beste oplossing is. Als glashandel Apeldoorn kunnen wij naast advies en levering de complete montage voor u uitvoeren. Dat doen de vertrouwde mensen van ons vaste team met glaszetters.
 

Ons team verzorgt diverse glaszetklussen in Apeldoorn, Ugchelen, Kootwijk, Stroe, Hoenderloo, Vaassen, Gortel, Epe, Eerbeek, Brummen, Lieren, Beekbergen en Teuge.

dubbelglas plaatsen in woning

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

Alle soorten glas leverbaar

Uw glaszetter in de regio Apeldoorn

Glashandel Aart Bouman is uw partner in de regio Apeldoorn als het gaat om glas! U kunt bij ons terecht voor het leveren én plaatsen van een compleet glas assortiment voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. 

Het vervangen van een kapotte of lekke ruit, het plaatsen van verschillende soorten isolatieglas (dubbelglas, HR++, Triple glas) of het mooiste interieurglas voor u op maat gemaakt? 

Bij Glashandel Aart Bouman is niets te gek! Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een stuk vakwerk. Onze glasspecialisten adviseren u graag en komen samen met u tot de meest geschikte glasoplossing.

kraan pakt glas vast glashandel aart bouman

opgeleverde Projecten

Glas in lood
HR++ Glas in lood

Niet zo lang geleden hadden wij in dit project het normale HR++ glas gezet. Echter hebben wij dit nu ook afgerond met het glas-in-lood dubbelglas.

Lees verder »

Klik op een project voor een korte beschrijving en voor/na foto’s.

Nieuw glas bestellen voor uw kapotte ruit?

Weet u al precies welke nieuwe glassoort er in uw ruit moet komen? Vul dan direct ons glas bestelformulier in en wij zorgen voor de juiste glassoort op maat. 

Liever alleen informatie ontvangen? Of een kostenindicatie? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen op 055 760 1111 of stuur een e-mail naar info@aartbouman.nl.

Een Kapotte ruit

glaszetter gezocht?

Heeft u een kapotte ruit? Wij snappen als geen ander hoe vervelend glasschade is. Met onze snelle glasservice kunnen wij uw glasschade altijd verhelpen.

Onze glaszetters komen langs om de schade op te nemen en te bekijken welke werkzaamheden er verricht moeten worden. Vervolgens bepalen we in samenspraak met u welke glassoort geplaatst gaat worden. Het glas wordt vervangen, terwijl u geniet van een kop koffie!

Glasschade en glas zetten in Apeldoorn? Bel Glashandel Aart Bouman uit Apeldoorn!

Plaatsen van glas

Glas Plaatsen? Of juist op zoek naar een glaszetter voor het plaatsen van glas? Glasbedrijf Aart Bouman uit Apeldoorn helpt u op een vakkundige manier verder. Weet u al precies wat u nodig heeft, dan kunt u eenvoudig online glas bestellen. 

Bent u er nog niet helemaal uit of heeft u nog vragen? Lees meer over de verschillende soorten glas op onze website of bel ons gerust voor meer informatie over het plaatsen van glas. Wij komen graag langs en kunnen eventueel ook komen inmeten.

Wij zoeken

Collega glaszetters!

Kom jij ons glaszetters team versterken? Wij zijn op zoek naar jou als glaszetter Apeldoorn! Bekijk snel de vacatures en reageer.

Hoe ziet jouw werkdag bij Aart Bouman eruit? Bekijk onze video!

de ervaringen

van onze klanten

Zeer goed

Soepel in overleg
- Apeldoorn

Zeer fijn bedrijf om glas te bestellen,zelfs in complexe situaties.

Super bedankt allemaal voor de passende service.
- Putten

Prima afhandeling

Het deurraam is geplaatst door een klusbedrijf en het raam naast de deur door het glasbedrijf. Eén van de ramen is echter achterstevoren geplaatst. De firma Bouwman plaatste het raam met de gladde kant naar binnen.
- Ugchelen

Professioneel, betrouwbaar, vakkundig

No nonsense, zie boven

Reactie van het bedrijf

Ha Theo, Goed om te horen! Dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn

Prima glasbedrijf met meedenkende vakmensen

Goed advies geven, meedenken, vakwerk leveren, goede afspraken maken (en zich eraan houden): oftewel niets te klagen!

Reactie van het bedrijf

Ha Marcel, Goed om te horen! Dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

- Apeldoorn
24 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen?

Neem dan direct contact met ons op!

Stel hier je vraag via WhatsApp