Glaszetten
De beste glaszetter in de regio

Op zoek naar de beste glaszetter in Apeldoorn?

Wij zijn uw glaszetter!

Wij zijn een onafhankelijke glashandel en glaszetter, gevestigd op het industrieterrein aan de Wilmersdorf in Apeldoorn.

Samen met u bekijken wij wat voor u de beste oplossing is. Als glashandel Apeldoorn kunnen wij naast advies en levering de complete montage voor u uitvoeren. Dat doen de vertrouwde mensen van ons vaste team met glaszetters.
 

Ons team verzorgt diverse glaszetklussen in Apeldoorn, Ugchelen, Kootwijk, Stroe, Hoenderloo, Vaassen, Gortel, Epe, Eerbeek, Brummen, Lieren, Beekbergen en Teuge.

dubbelglas plaatsen in woning

Snelle service

Bij ons kunt u altijd snelle service verwachten

Kwaliteit

Altijd de beste kwaliteit

Voorraad

Alles op voorraad

Vragen?

Wij staan u graag te woord!

Alle soorten glas leverbaar!

Uw glaszetter in de regio Apeldoorn

Glashandel Aart Bouman is uw partner in de regio Apeldoorn als het gaat om glas! U kunt bij ons terecht voor het leveren én plaatsen van een compleet glas assortiment voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. 

Het vervangen van een kapotte of lekke ruit, het plaatsen van verschillende soorten isolatieglas (dubbelglas, HR++, Triple glas) of het mooiste interieurglas voor u op maat gemaakt? 

Bij Glashandel Aart Bouman is niets te gek! Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een stuk vakwerk. Onze glasspecialisten adviseren u graag en komen samen met u tot de meest geschikte glasoplossing.

kraan pakt glas vast glashandel aart bouman

Opgeleverde projecten

glaszetten, Glaszetten, Aart Bouman
Glas in lood

Glas in lood

Niet zo lang geleden hadden wij in dit project het normale HR++ glas gezet. Echter hebben wij dit nu ook afgerond met het glas-in-lood dubbelglas.

Lees verder »

Klik op een project voor een korte beschrijving en voor/na foto’s.

Nieuw glas bestellen voor uw kapotte ruit?

Weet u al precies welke nieuwe glassoort er in uw ruit moet komen? Plaats dan een bestelling op onze webwinkel en wij zorgen voor de juiste glassoort op maat. 

Liever alleen informatie ontvangen? Of een kostenindicatie? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen op 055 760 1111 of stuur een e-mail naar info@aartbouman.nl.

Kapotte Ruit?

Glaszetter gezocht?

Heeft u een kapotte ruit? Wij snappen als geen ander hoe vervelend glasschade is. Met onze snelle glasservice kunnen wij uw glasschade altijd verhelpen.

Onze glaszetters komen langs om de schade op te nemen en te bekijken welke werkzaamheden er verricht moeten worden. Vervolgens bepalen we in samenspraak met u welke glassoort geplaatst gaat worden. Het glas wordt vervangen, terwijl u geniet van een kop koffie!

Glasschade en glas zetten in Apeldoorn? Bel Glashandel Aart Bouman uit Apeldoorn!

Het plaatsen van glas

Glas Plaatsen? Of juist op zoek naar een glaszetter voor het plaatsen van glas? Glasbedrijf Aart Bouman uit Apeldoorn helpt u op een vakkundige manier verder. Weet u al precies wat u nodig heeft, dan kunt u eenvoudig online glas bestellen. 

Bent u er nog niet helemaal uit of heeft u nog vragen? Lees meer over de verschillende soorten glas op onze website of bel ons gerust voor meer informatie over het plaatsen van glas. Wij komen graag langs en kunnen eventueel ook komen inmeten.

Wij zoeken

Collega glaszetters!

Kom jij ons glaszetters team versterken? Wij zijn op zoek naar jou als glaszetter Apeldoorn! Bekijk snel de vacatures en reageer.

Hoe ziet jouw werkdag bij Aart Bouman eruit? Bekijk onze video!

De ervaringen

van onze klanten

Goed werk

De mensen die het glas kwamen plaatsen hebben het goed gedaan. Prima team!
- Epe

Prima service en uitvoering

De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Vriendelijke en servicegerichte medewerkers.
- Apeldoorn

Een mens- en klantvriendelijk bedrijf

Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf, ondanks dat niet alles goed ging, waaronder een bovenraampje wat lek was. Dit werd snel en vakkundig opgelost en het raam vervangen. We zijn blij met HR++ ramen op de benedenverdieping, er werd efficiënt gewerkt. Compliment voor het vervangen van een oude douchecabinedeur naar een glazen deur. Ondanks dat de muren niet helemaal recht liepen, toch een prachtig resultaat. Kortom, top!! Ook het overleg aan de telefoon is professioneel en oplossingsgericht.
- Apeldoorn

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Ook voor kleine stukjes glas kun je bij Aart Bouman goed en snel terecht, De maatvoering is exact, de plaatjes passen perfect in de koof.
- Ugchelen

Uitvoering perfect uitgevoerd.

Duidelijke offerte, uitvoering werkzaamheden volgens planning en keurig uitgevoerd.
- Apeldoorn
62 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen?

Neem dan direct contact met ons op!

Stel hier je vraag via WhatsApp