Terug naar overzicht

DucoFlat ZR

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
De maat die u opgeeft, wordt de totale lengte van het ventilatierooster, inclusief eindkappen. Vul minimaal 200 en maximaal 2500mm in. Het standaard  is het advies om strakke sponningmaat in de breedte te nemen met 6mm aftrek. Of om bij de glasbreedte 4mm op te tellen. Dit komt bij een sponning van 17mm overeen met dagmaat +28mm. De roosterlengte is hierdoor perfect afgestemd op jouw specifieke situatie. Let op bij kunstof kozijnen kan dat anders liggen, laat u desnoods vooraf door ons goed adviseren.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Glasgoot
Glasgoot
Voor de glasgoot telt u bij de totale glasdikte 6mm op. Zo heeft u ruimte voor het rubber of een bandje en kit.  
Kleur ventilatierooster
Kleur ventilatierooster
U kunt hier kiezen uit Aluminiumkleur (Anodic), Crème (RAL9001) of Wit (RAL9010). Overige RAL kleuren zijn op aanvraag ook verkrijgbaar, tegen meerprijs. Stuur daarvoor een mail met de gewenste specificaties en kleur naar online@aartbouman.nl of bel of app naar 055- 760 11 11.
Aluminium
Aluminium
Ral 9001
Ral 9001
Ral 9010
Ral 9010
Bedieningskeuze
Kleur eindkap
Kleur eindkap
De ventilatierooster worden voorzien van eindkappen in één van de volgende kleuren: grijs, wit, crème of zwart. U kunt hier kiezen welke optie u wenst.
Beglazingsrubber
Beglazingsrubber
Als u deze opties kiest, krijgt u rubber geleverd in de lengte van het bestelde ventilatierooster. Het rubber komt tussen het glas en het rooster in geklemd.

Overzicht

Maat (mm)


Opties


Verkoopprijs

€ 


Kleur

€ 


Afwijkende kleur

€ 

Glasgoot

€ 

Zelfregulerend

€ 

Stangbediening

€ 

Beglazingsrubber

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België

Beschrijving

ducoflat 12 ZR

De Ducoflat 12 is een ventilatierooster dat speciaal is ontwikkeld voor schuivende en/of vast delen van een schuifraam of -deur. Het ontwerp van zowel de binnen- als de buitenzijde heeft een volledig vlak rooster. Met de Ducoflat 12 ZR bereik je een ventilatie capaciteit van 11,5 dm³/s.  Ducoflat wordt altijd met ZR-klep geleverd.

Let op dit type heeft slechts keuze uit 3 glasgoten. Uiteraard heeft dit product, net zoals alle Duco ventilatieroosters een thermische onderbreking.

Ook voor dit product geldt de slogan “glasaftrek 80 is prachtig”, waarmee wordt aangegeven dat bij bestelling van het rooster in combinatie met dubbelglas, 80 mm van de hoogte van het glas moet worden afgetrokken. Dit is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat het glas en het ventilatierooster perfect in het kozijn passen.

Plaats de ventilatieroosters volgens de plaatsingsvoorschriften van DUCO.

Voordelen Ducoflat 12

  • Zowel binnen- als buitenzijde is vlak
  • Geschikt voor schuifpuien
  • Makkelijk te monteren
  • Uitstekende thermische werking
  • Makkelijk schoon te houden
  • Altijd met zelfregulerende klep (ZR)