Terug naar overzicht

BENGglas Extra Clear 0.50

Gehard vacuümglas, zonder vacuümdop. Smalle afdichtingsrand van 9mm. Inclusief de absorbtiestrip is de rand 14mm. De U=waarde is 0.50W/m²K en de LTA 83%!

Levertijd ca. 24 weken.

Wat zijn je voorkeuren

Vul uw specificaties hieronder in en bereken direct uw prijs.

 385,00 400,00

 Alles herstellen
Formaat (in mm)
Formaat
Hier geeft u de netto productiemaat op; de ruiten worden op deze maat gemaakt, met een afwijkingstolerantie van 2mm. Vul hier minimaal 300 x 300 in. Wilt u een kleinere maat dan 300 x 300mm? Neem dan contact met ons op, in sommige gevallen is het wel mogelijk. Stuur s.v.p. een mail naar online@aartbouman.nl met de gewenste afmetingen.

Er zijn geen varianten beschikbaar voor de opgegeven afmetingen. Kunnen Lengte en Breedte misschien gewisseld?

Type
Afgeronde hoeken
Heeft u dikker glas nodig of beide zijden gelaagd?  Neem daarvoor contact met ons op via online@aartbouman.nl
Verpakking

Overzicht

Maat (mm)


Type


Opties


Afwijkende kleur

€ 


Verkoopprijs

€ 


Afgeronde hoeken

€ 


Slijpen

€ 


Verpakking

€ 


BTW

€ 

98% klanttevredenheid
Bezorging in Nederland en België
Artikelnummer: BENGclear0.5 Categorie:

Beschrijving

bengglas extra clear

BENGglas is een perfect product voor de renovatiemarkt. Het glas is extreem dun in vergelijking met standaard HR++ isolatieglas, maar isoleert stukken beter! 

Deze variant bestaat uit extra helder glas, waardoor 83% van het daglicht wordt doorgelaten. Daarentegen is de zonnewarmtedoorlating ook hoger dan de BENGglas MAX. Daarom is de BENGglas Extra Clear vooral zeer geschikt voor ramen op het noorden.

Het glas heeft een U-waarde van 0.50. Er zit rondom een afdichtingsrand van 9mm en een absorbtiestrip om eventueel vocht op te nemen. Daarnaast zitten er op regelmatige afstand micro-afstandhouders. In deze ruit zit geen vacuümdop.

Let op: als u een smalle sponning heeft, kan een deel van de strip in het zicht komen. De rand plus absorptiestrip komt op14mm.

Voordelen bengglas extra clear

  • U-waarde 0.50 W/m²K
  • extra helder, daglichtdoorlating van 83%
  • dunner dan gewoon isolatieglas
  • standaard gehard – letselveilig
  • 5 jaar 100% garantie, daarna tot 15 jaar aflopend naar rato
  • geluidsreductie van 36 dB
  • lange levensduur
  • besparen op de energierekening 

garantie

De garantie van BENGglas Extra Clear bedraagt 15 jaar. De eerste 5 jaar is de garantie 100%, daarna aflopend naar rato tot 15 jaar. Dit betreft enkel de herlevering van het glas, de montage is hiervan uitgesloten. Zie ook voor de voorwaarden het tabblad ‘Garantievoorwaarden en plaatsingsvoorschriften’.

levertijd

Het productieproces vergt nogal wat tijd en de vraag is groot; u moet rekening houden met een levertijd van ca. 3 maanden.

 

Modellen

Een aantal modellen zijn mogelijk te leveren in BENGglas Extra Clear. Neemt u hiervoor contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Plaatsingsvoorschriften en gebruikshandleiding_Jan2024